M-Tac кофта Nord Fleece Polartec Lady Black XS

M-Tac кофта Nord Fleece Polartec Lady Black XS

Розмір: XS

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 417 оцінок )

2 134

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

  Сьогодні чимало представниць прекрасної статі є війковими, тактичними медиками або волонтерами, а отже, потреба у формі сконструйованій з урахуванням особливостей жіночої фігури, зросла. Бренд М-Тac, піклуючись про зручність наших захисниць, випустив КОФТУ NORD FLEECE POLARTEC LADY. Вона поєднує в собі високоякісні матеріали, новітні виробничі технології та продуманий функціонал. 

  Дана модель виготовлена ​​із преміального флісу Polartec® 200 Series. Цей матеріал – зносостійкий і приємний до тіла, добре зберігає тепло і не кошлатиться. Кофта застібається на блискавку від YKK - світового лідера з виробництва фурнітури. 

  Комір-стійка забезпечує надійний захист від вітру, а плоскі шви гарантують зручність і не натирають. Манжети рукавів обладнані брендованою резинкою, що запобігає потраплянню холодного повітря всередину. Анатомічний крій не обмежує рухів і забезпечує максимальний комфорт. Завдяки стильному зовнішньому вигляду кофта добре поєднується як з тактичним, так і з повсякденним одягом.


   

Polartec® - це назва цілої серії сучасних матеріалів. Всі вони створені для того, щоб вам було тепло, сухо і комфортно незалежно від погоди. За здатністю зберігати тепло людського тіла Polartec не поступається вовні та може бути таким же м'яким і ніжним, як бавовна, але в той же час прекрасно замінює собою одяг із природних матеріалів, який не завжди підходить для активного відпочинку і спорту. Одяг із нього красивий і функціональний, не мнеться, швидко сохне і легко переться. Дуже зручний у повсякденному використанні. Вироби з Polartec підходять не тільки спортсменам, а й усім, хто віддає перевагу спортивному стилю в одязі.

   

Polartec 200 – м'який і майже невагомий, володіє чудовими теплоізоляційними властивостями. На відміну від натуральних тканин, він не накопичує, а відводить надлишкову вологу від тіла, забезпечуючи комфорт. За тепловими властивостями в розрахунку на 1 грам матеріалу Polartec 200 вдвічі перевершує овечу вовну і більш ніж втричі - бавовну.

Вироби з Polartec® 200 можуть носитися як окремо, так і в якості внутрішнього шару під вітрозахисний одяг.


Характеристики

Розмір
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами