M-Tac штани Rubicon Flex Dark Grey 30/34

M-Tac штани Rubicon Flex Dark Grey 30/34

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 375 оцінок )

3 989

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

 Зручні та практичні штани Rubicon Flex можна використовувати як для тренувань, стрільбища, роботи, так і для подорожі або прогулянки. Пошиті з надсучасної тканини «4-Way Stretch» ​​(85% нейлону і 15% спандекса), завдяки чому штани тягнуться в усі 4 сторони і дарують комфорт при активній експлуатації. Цей матеріал вкрай стійкий до вигоряння і має вологовідштовхувальне просочення. Якісна фурнітура від компанії YKK.

Безліч кишень дозволяють розмістити необхідний мінімум речей. Конструктивною особливістю даної моделі є незвичайний дизайн карго кишень, які скошені всередину і розташовані ближче до внутрішньої поверхні бедра. Завдяки продуманому крою штани не обмежують свободу рухів і можуть легко виконувати завдання як тактичного, так і повсякденного одягу.

Ультрасучасний матеріал, незвичайний дизайн і функціональність даної моделі однозначно привернуть Вашу увагу. Rubicon Flex відмінно підійдуть для використання в спекотну пору року.

Тканина:

"4-Way Stretch" (85% нейлону і 15% спандексу)

Фурнітура:

YKK   

Технології:

   

Тканина 4-Way Stretch розтягується в усіх напрямках і забезпечить Вам повну свободу рухів. Дана тканина водонепроникна і володіє відмінними дихаючими властивостями, що гарантують максимальний комфорт в жарку пору року.

Характеристики

Колір
Розмір
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами