Черевики тактичні Alligator Brown 41

Черевики тактичні Alligator Brown 41

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 411 оцінок )

2 964

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичні черевики Alligator тепер у новому кольорі. Це стильне та практичне взуття, яке надійно захищає від мінливості погоди та складнощів рельєфу.

Верх черевиків – комбінований. Натуральна високоякісна замша доповнена вставками з міцного нейлону. Посилений носок і задник із термопластичного матеріалу, який захищає ноги від ударів і робить взуття більш довговічним. Водонепроникна мембранна підкладка забезпечує ідеальний мікроклімат всередині черевиків.

Нейлоновий язичок посилений вставкою із замші. Подовжена шнурівка дозволяє ідеально закріпити взуття по нозі, а міцні шнурки не ковзають. Анатомічна устілка гарантує комфорт навіть при тривалому перебуванні у взутті. Оптимальна висота черевика добре захищає гомілковостопний суглоб.

Лита підошва не пропускає вологу та є вкрай зносостійкою, а високий протиковзний протектор зберігає хороше зчеплення з поверхнею при ходьбі або бігу. На заднику дизайнери бренду передбачили текстильну петельку для зручності одягання взуття.

Практичні черевики Alligator відмінно підходять для виконання військово-тактичних завдань, трекінгу, бігу, активного відпочинку та повсякденного використання.

Матеріал:

замша

нейлонові вставки

Особливості:

- водонепроникна мембранна підкладка;

- посилений носок і задник;

- анатомічна устілка;

- лита підошва.

Характеристики

Розмір
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами