M-Tac кросівки тактичні Leopard III Coyote 46

M-Tac кросівки тактичні Leopard III Coyote 46

Розмір: 46

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 375 оцінок )

3 038

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кросівки Leopard IIІ від бренду M-Tac ідеально підходять для повсякденного використання як у міських умовах, так і на пересіченій місцевості. Це сучасне та практичне взуття, що забезпечить високий рівень комфорту навіть під час довготривалого носіння. 

Верх кросівок комбінований: виготовлений із високоякісної щільної шкіри з водовідштовхувальним просоченням (гідрофобний нубук) і вставок з нейлону щільністю 1000D.  Водовідштовхувальне просочення запобігає потраплянню вологи всередину за будь-яких погодних умов, при цьому не зменшуючи дихаючих властивостей натурального матеріалу. Це дозволяє їм бути одночасно вологостійкими, повітропроникними, зносостійкими і міцними. Носок і п'ята посилені шкіряними накладками з резиновим напиленням, які надійно захищають ноги від ударів і роблять взуття більш довговічним. Всередині дизайнери передбачили двошарову підкладку із взуттєвої сітки, що добре пропускає повітря та виводить зайву вологу.

Лита підошва із високоякісної гуми є вкрай зносостійкою, а високий протиковзний протектор зберігає хороше зчеплення з поверхнею при ходьбі або бігу. Анатомічна устілка забезпечує комфортний мікроклімат всередині взуття. Подовжена шнурівка дозволяє ідеально закріпити взуття по нозі, а міцні шнурки не ковзають і не промокають.

Кросівки Leopard IIІ гармонійно поєднуються як з тактичним, так і з повсякденним одягом. Вони стануть незамінними в гардеробі тих, хто цінує комфорт і стиль.

Матеріал:

- Шкіра  
- Вставки 1000 denier nylon 

Носок і п’ята:

Шкіряна накладка з резиновим напиленням

Підкладка:

Взуттєва сітка


Носок і п'ята посилені шкіряними накладками з резиновим напиленням

Це технологія, яка поєднує дві, здавалося б, взаємосуперечливі властивості: вона водонепроникна та паропроникна одночасно

Водовідштовхувальна поверхня

Справжня шкіра






Характеристики

Розмір
Колір
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами