M-Tac панама з сіткою Elite NYCO Multicam 59

M-Tac панама з сіткою Elite NYCO Multicam 59

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 411 оцінок )

1 269

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис


 M-Tac панама з сіткою NYCO має крій з укороченими напівжорсткими полями. має крій з укороченими напівжорсткими полями. Тулія з нашитою по периметру стрічкою, яка розрахована на кріплення додаткових засобів маскування. Забезпечена спеціальним шнуром, який не дозволить панамі злетіти з голови під час сильних поривів вітру. 
 Основною особливістю даного виробу є те, що частина панами пошита з сітки (зроблено спеціально для спекотної погоди).Панама пошита з тканини RipStop.


Матеріал - американська тканина NYCO рип-стоп: 50% нейлон, 50% бавовна. Оптимальне поєднання стійкості до зношування і повітропроникності. Саме такої якості тканина йде на пошиття уніформи для військових армії США. Тканина в оригінальному кольорі Crye Precision MultiCam, із комплексною обробкою з NIR просоченням і просоченням Teflon, який захищає матеріал від бруду і води.
Колір: Multicam
Сітка: Omega Mesh 100% поліестер.
Технології:
Камуфляж «MULTICAM» розроблений американською компанією «Crye Precision» спільно з «U.S. Army Soldier Systems Center ». Остання також відома як лабораторія «U.S Army Natick labs».  
На створення кольору пішло більше восьми років експедицій, наукової роботи, узагальнення отриманих даних і практичних «польових» перевірок. Даний малюнок створювався в якості єдиного універсального камуфляжу для американської армії. Необхідність його створення стала очевидною після проведеної в Іраку операції «Буря в пустелі». Використовувані на той час малюнки камуфляжу, як для лісової місцевості (Woodland), так і спеціально створені для пустельних операцій (Tri-Color Desert), не забезпечували необхідного маскування бійців. Кожна операція, як і раніше вимагала спеціального камуфляжу. Це значно ускладнювало роботу служб постачання і знижувало захищеність солдатів. Навіть з початком операцій в Афганістані і кампанії в Іраку, після введення нового універсального цифрового камуфляжу (Digital), ситуація докорінно не змінилася. Стало очевидно, що необхідний новий єдиний універсальний малюнок, що дозволяє приховувати бійця на будь-якій місцевості і при будь-якій відстані від спостерігача. Він повинен однаково добре маскувати як на тлі рослинності, так і на пустельній або кам'янистій місцевості, на тлі міських будівель або руїн і при різній освітленості, у будь-якій кліматичній зоні і в будь-яку пору року. Як він працює?
Здавалося, що при всьому бажанні, такий малюнок отримати просто неможливо. Але творці пішли на хитрість. Вони використовували слабкі сторони людського зору і неідеальність будови очей. У теорії, для того, щоб камуфляж маскував на великій дистанції, він повинен складатися з великих розмитих плям.  
На ближній же дистанції, а особливо на тлі листя і рослинності, коли людське око особливо чітко бачить дрібні предмети, малюнок повинен бути виконаний з дрібних округлих елементів переважаючого фону. Розробники звернули увагу, що переважаючий фон практично у всіх регіонах земної кулі дуже схожий.
Це градієнти зеленого і коричневого.
Відкриттям для них стало те, що в природі не існує чорного кольору, хоча він повсюдно використовується в камуфляжних малюнках більшості країн світу. Об'єднавши отримані дані, і провівши комп'ютерне моделювання з накладанням більше тисячі шарів зображень, розробники отримали малюнок, який відомий під назвою «MULTICAM».
 Матеріали із США цінуються завдяки своїй хорошій вичинці. Всі тканини ретельно фарбуються, і можна не турбуватися про те, що виріб у подальшому полиняє після прання або вигорить на сонці. Саме до американських виробників тканин звертаються багато відомих модельєрів одягу й аксесуарів.

Характеристики

Розмір
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами