M-Tac панама Gen.II Summer Flex MM14 59

M-Tac панама Gen.II Summer Flex MM14 59

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 411 оцінок )

912

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Зручна панама від бренду M-Tac відмінно підійде для повсякденного використання в спекотну пору року.

Якісний легкий матеріал (97% нейлон, 3% еластан) забезпечує циркуляцію повітря та має шостий клас стійкості до вигоряння на сонці (за стандартом ISO 105-B04). 

Друга генерація панами відрізняється особливим кроєм з короткими напівжорсткими полями, що захищають від сонячних променів та водночас зручніші при стрільбі. По периметру тулії нашитий Molle інтерфейс для кріплення додаткових засобів маскування. Панама оснащена спеціальним шнуром, що не дозволить їй злетіти з голови під час сильних поривів вітру. Також вона має люверси, які забезпечують відмінну вентиляцію.

Матеріал:

97% нейлон, 3% еластан

Особливості:

  • особливий крій з короткими напівжорсткими полями;

  • Molle інтерфейс для кріплення додаткових засобів маскування;

  • спеціальний шнур, що не дозволить панамі злетіти з голови.




M-Tac панама Gen.II Summer Flex MM14


Панама – необхідний аксесуар у спекотну пору року. Вона захистить вашу голову та шию від палючого сонця, а Вас – від теплового удару. Зручна та практична модель Summer Flex від бренду M-TAC стане незамінною річчю на полігоні, у поході та в інших ситуаціях, де виникає необхідність довго перебувавати на сонці.

Панама виготовлена з якісного та легкого матеріалу. Склад (97% нейлон, 3% еластан) забезпечує циркуляцію повітря і при цьому має 6-й клас стійкості до вигорання на сонці (відповідно до стандарту ISO 105-B04). 


Друга генерація цієї моделі має особливий крій з укороченими напівжорсткими краями. Вони набагато зручніші при стрільбі та при цьому чудово справляються зі своєю основною функцією – захистом від сонячних променів.

MOLLE інтерфейс по периметру тулії призначений для кріплення додаткових елементів маскування (гілок, листя, трави тощо).

В край тулії вшита бірка з логотипом бренду.   

Шнур, що затягується під підборіддям, не дозволить панамі злітати з голови під час руху по пересіченій місцевості або при сильних поривах вітру. Фіксатор дозволяє затягнути шнур до необхідної довжини.

Панама має по три люверси з кожного боку, які забезпечують додаткову вентиляцію.

Насамкінець варто зазначити, що легка та зручна панама від бренду M-TAC – це аксесуар, який буде незамінний у спекотну пору року і зробить ваше перебування під сонячними променями комфортнішим.



Характеристики

Розмір
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами