M-Tac бейсболка тактична з сіткою Elite Flex Dark Navy Blue L/XL

M-Tac бейсболка тактична з сіткою Elite Flex Dark Navy Blue L/XL

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 414 оцінок )

326

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис


Полегшена тактична бейсболка серії Elite Flex від бренду M-Tac. Основною особливістю даного виробу є те, що задня частина "купола" бейсболки пошита з сітки (зроблено спеціально для спекотної погоди). Передня частина пошита з легкої однотонної тканини з водо- і брудозахисним просоченням Teflon. Бейсболка має середню посадку, регулюється і відмінно виглядає практично на будь-якій голові. Акуратний вид і комфорт забезпечується за рахунок крою з шести клинів. Розмір бейсболки регулюється за допомогою ремінця на велкро. Козирок щільний, тримає форму. Виробник додав липучку для кріплення патчів. Відмінний варіант для використання на полюванні, риболовлі і в туристичних експедиціях. Відмінно підійде всім любителям активного відпочинку.

M-TAC БЕЙСБОЛКА ТАКТИЧНА З СІТКОЮ ELITE FLEX


В наші дні бейсболки користуються великою популярністю. Даний головний убір являється універсальним і функціональним. Бейсболка захистить голову від холоду і спеки, від опадів і вітру. Вставки із сітки забезпечать вентиляцію в жарку пору року, а козирок вбереже очі від сліпучого сонця. Якщо мова йде про однотонну бейсболку нейтрального кольору, спеціально створену для спекотної погоди, то у неї є всі шанси стати однією з улюблених елементів Вашого літнього гардеробу.

Ця полегшена тактична бейсболка з серії Elite Flex від бренду M-TAC точно стане Вашим фаворитом. 



Модель доступна в широкому асортименті кольорів:
- Black
- Coyote Brown
- Army Olive
- Dark Navy Blue
- Dark Olive

Бренд M-TAC існує на ринку Military, Tactical & Outdoor продукції з 2014 року та регулярно радує своїх шанувальників новинками. Наявність власного конструкторського цеху і виробничих потужностей дає можливість розробляти і виробляти високоякісні, затребувані вироби. Випробування в польових умовах і налагоджений зворотний зв'язок з клієнтами дозволяє поліпшувати функціональність продукції.  





Основною особливістю даної моделі є те, що бічна і задня частина купола бейсболки пошиті з сітки (спеціально для спекотної погоди).



Бейсболка має класичний шестиклинний крій. Купол із 6 панелей забезпечує зручну посадку.  



Спереду бейсболки, де відсутня сітка, секції мають вишитий люверс для вентиляції. 

Козирок щільний, добре тримає форму та захищає очі від сонячних променів.



Бейсболку легко відрегулювати за розміром голови завдяки хлястику на липучці велкро.



Спереду на бейсболці розташована панель велкро розміром 8х5 см для кріплення патчів, прапорців або різних ідентифікаторів.



Задня велкро панель - так звана іменна - призначена для ID-ідентифікатора. На ній є резинова накатка з назвою фірми-виробника.



Ще одна панель велкро, розміром 2.5х2.5 см, нашита зверху бейсболки.  



Насамкінець хочеться відзначити, що тактичну бейсболку з сіткою серії «Elite Flex» від бренду М-ТАС можна використовувати на полюванні, риболовлі, у туристичних експедиціях і під час відпочинку на природі. Тканина приємна до тіла, добре тримає колір і відрізняється високою міцністю. Вставки з сітки забезпечують вентиляцію і комфорт в жарку пору року. При дотриманні рекомендацій по догляду за матеріалом, які дає виробник, тактична бейсболка Elite Flex буде довго зберігати свій зовнішній вигляд і прослужить Вам не один сезон. 


Характеристики

Розмір
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами