Ніж складаний Boker Plus RBB 2.0 Black замок Back Lock 01BO496

Код:  424727646
Довжина клинка, мм
  • 92
Матеріал клинка

Ніж складаний Boker Plus RBB 2.0 Black замок Back Lock 01BO496

Код:  424727646

Є в наявності

6 699

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Компанія Boker поставила перед Джимом Вагнером, відомим експертом з бойових мистецтв, завдання - розробити найкращий тактичний ніж. Результатом його роботи стала лінійка ножів під назвою Reality Based Blade. Ці ножі поєднують у собі безліч різних особливостей, які в інших тактичних ножах можна знайти лише окремо!

Навіть із першого погляду на Boker Plus RBB видно, що це добротний тактичний ніж. Початок для створення цієї моделі поклав всесвітньо відомий експерт із рукопашного бою Джим Вагнер, який навчав поліцейських Німеччини. Дизайнери ножового концерну Boker разом із ним розробили тактичний кишеньковий ніж для використання поліцією, армією та силами безпеки. Модель RBB 2.0 отримала масивний клинок профілю Clip Point із міцної інструментальної сталі D2. Сталь відмінно тримає гостру ріжучу кромку, а профіль клинка просто створений для проникаючих ударів. Наводиться у робоче положення за допомогою шайби, біля якої розміщено отвір для темляка. Фіксується у робочому положенні нетиповим для Boker замком Back Lock. Рукояті варто приділити особливу увагу. Накладки виконані з міцного матеріалу Zytel, який відрізняється гарною опірністю до зовнішніх факторів та хімічних речовин, не вбирає вологу та відмінно витримує ударні навантаження. Завдяки ергономічним підпальцевим виїмкам ніж комфортно лягати в руку, а для додаткової жорсткості під час упору зверху нанесені насічки. На торці розміщено ще один отвір під темляком та кишенькова кліпса глибокої посадки.
Тип товару Ножі
Бренд Boker
Тип ножа складаний
Вид ножа кишеньковий, туристичний, тактичний
Тип замку Back Lock
Твердість клинка 60 HRC
Марка стали D2
Колір клинка чорний
Матеріал рукоятки Zytel
Загальна довжина 230 мм
Довжина клинка 92 мм
Товщина клинка 3.5 мм
Колір рукоятки чорний
Вага 171 г

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3.5
Довжина клинка, мм
  • 92
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».