Кріплення MAKschwenk для LM-Prism (33370041)

Код:  424925886

Кріплення MAKschwenk для LM-Prism (33370041)

Код:  424925886

Є в наявності

2 585

2 350

Гарантія. 6 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

MAKschwenk – серія компактних та легких поворотних швидкознімних кріплень на окремих підставах. Система передбачає встановлення на зброю спеціальних баз (передньої та задньої), які фіксуються на постійній основі. Сам приціл також оснащується двома спеціальними засобами кріплення (залежно від виробника прицілу - кільця або кріплення під фірмову шину).

Сама установка прицілу є поєднанням переднього (поворотного) кріплення прицілу з передньою базою на зброї і наступним поворотом прицілу до поєднання заднього (фіксуючого) кріплення з другою базою. Вся операція здійснюється без використання будь-яких інструментів надзвичайно швидко, при цьому приціл чітко і надійно фіксується на зброї.

Завдяки системі MAKschwenk стрілок може за лічені секунди оснастити зброю прицілом, зберігаючи її налаштування пристрілки! Також легко та швидко можна зняти приціл, звільняючи відкриті прицільні пристрої зброї.


Передня (поворотна) частина кріплення MAKshwenk за допомогою спеціального штифта поєднується з передньою базою MAKshwenk, що дає можливість здійснити поворот кріплення з прицілом на 90° щодо отвору бази та зафіксувати його на зброї. Конструкція кріплення передбачає регулювання оптимальної вертикальної стійкості прицілу.

Характеристики

Гарантія
  • 6 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами