Демісезонні кросівки тактичні Patriot зі вставками кордури Olive, 44

Демісезонні кросівки тактичні Patriot зі вставками кордури Olive, 44

Продавець:VikArm

2 400

2 050

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Демісезонні кросівки тактичні Patriot зі вставками кордури Olive

Вирушайте у захоплюючі пригоди із цими неймовірними демісезонними кросівками! Вам не доведеться ламати голову, що взути у мінливу погоду. Різкі перепади температури більше не проблема. Ці кросівки готові витримати будь-які погодні випробування. Надійні та стильні – ідеальний вибір для ваших екстремальних пригод! Це взуття виготовлене з якісного та міцного нубуку, стійкому до механічних пошкоджень. Носок та п'ята кросівок додатково посилені спеціальним матеріалом, забезпечуючи надійний захист ваших ніг.

Металеві люверси забезпечують швидку та водночас надійну шнурівку, що дозволяє вам комфортно та швидко взуватися. До того ж вони значно збільшують термін придатності шнурків.

Підошва кросівок має виражений протектор, що забезпечує відмінне зчеплення з різними типами поверхонь. Незалежно від того, по якому типу ґрунту ви пересуваєтесь, ці кросівки гарантують вам надійність використання.

Кросівки тактичні Patriot – це не просто взуття, це ваш надійний супутник у всіх ваших пригодах у нестійкий температурний режим, характерний у весняно-осінній період. Не бійтеся екстремальних умов, адже ці кросівки забезпечують захист та комфорт для ваших ніг.

Характеристики

Розмір
Колір
Матеріал верху
Матеріал підошви
  • TR (термопластична гума), не ковзаюча
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами