Медичний підсумок-аптечка Black Hawk Olive

Медичний підсумок-аптечка Black Hawk Olive

Колір: Оливковий

Продавець:VikArm

370

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Медичний підсумок-аптечка Black Hawk Olive

З медичним підсумком-аптечкою Black Hawk Olive ви завжди будете готові до екстрених ситуацій, бо це не просто аптечка – це ваш надійний порятунок у важкі моменти.

Ця аптечка виготовлена з використанням високоякісного матеріалу Oxford 900D, який прогумований всередині, що забезпечує надійний захист від дощу та зовнішніх впливів. З компактними габаритами 20х9х15 см, вона легко вписується у ваше екіпірування, не займаючи багато місця, а вага всього 250 г робить його легким і зручним для перенесення. Особливість цієї аптечки полягає у її зручному кріпленні на платформі MOLLE з липучкою. Це дозволяє легко зривати аптечку однією рукою у разі нагальної потреби. Комплектація аптечки включає нашивку з медичним хрестом, позначаючи її призначення та зміст. З додатковими погонами Velcro-панелі для знаків розрізнення спереду та кріплення обладнання Fastex пряжками, D-кільцями, та кріпленнями MOLLE, ця аптечка легко підлаштовується під ваші потреби.

Характеристики

Матеріал
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами