Бахілі SP-Sport M-8664 багаторазові, гамаші захисні чорні від дощу та бруду розмір регулювань (5408)

Бахілі SP-Sport M-8664 багаторазові, гамаші захисні чорні від дощу та бруду розмір регулювань (5408)

Продавець:NiceTv

4.8/5  ( 48 оцінок )

450

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Бахіли гамаші SP-Sport M-8664 — це високоякісні бахіли, спеціально розроблені для забезпечення надійного захисту вашого взуття та ніг. Бахіли гамаші ідеально підходять для використання під час тренувань, спортивних заходів, походів, риболовлі, полювання та інших активних активностей. Спеціальні характеристики роблять їх незамінними для професіоналів і аматорів, які цінують комфорт і безпеку. Це високоякісний елемент спорядження, який захищає ноги від намокання, забруднення й надає додатковий тепловий бар'єр, що зменшує ризик перемерзання й обвітрювання кінцівок.

Гамаші SP-Sport M-8664 також запобігають передчасному зносу одягу та взуття, зберігає естетичний вигляд одягу. Закривайте ногу від щиколотки до коліна, що не заважає використовувати наколінники. Вони не мають підошви, а одягаються безпосередньо на взуття поверх штанів, бахіли, тактичні бахіли, захист взуття, комфорт, надійність, довговічність, регульовані ремінці, міцний матеріал, зносостійкість, водонепроникність, антиковзна підошва, зручність, захист від пилу, бруду та вологи, спортивних заходів, походів, тактичні завдання, атомічний крій надають зручності у використанні та не псує зовнішній естетичний вигляд.

Основні плюси, особливості та переваги:

  1. Міцний захист. Бахіли захисні SP-Sport M-8664 забезпечують надійний захист вашого взуття та одягу від бруду, вологи та пошкоджень.
  2. Характеристики. Вони розроблені з урахуванням специфіки завдань, забезпечуючи чудову функціональність і комфорт у будь-яких умовах.
  3. Зручна посадка. Бахіли мають ергономічний дизайн і регульовані ремінці, які забезпечують комфортну та надійну посадку на нозі, блискавку та затяжки для зручнішого регулювання кріплення.
  4. Зносостійкість. Виготовлені з високоякісних матеріалів, бахіли мають високу зносостійкість, забезпечуючи довговічність і надійність.

Основні характеристики:

  • Матеріал: поліестер.
  • Колір: чорний.
  • Розмір: універсальний.

Комплектація:

  1. Бахіли гамаші SP-Sport M-8664.
  2. Пакування.

Характеристики

Колір
Розмір
  • Універсальний
Матеріал (склад)
  • Поліестер
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами