M-Tac футболка Фенікс Black M

M-Tac футболка Фенікс Black M

Розмір: M

Продавець:NOVShop

4.2/5  ( 357 оцінок )

1 015

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Визнання буває різне. Другого січня, окупанти підтвердили це, перетворивши близько 4000 квадратних метрів складських приміщень та виробничих потужностей М-Тас на згарище. Гасло бренду "Народжені революцією - загартовані війною" тепер можна доповнити словами "Відроджені з попелу", адже зараз М-Тас, наче фенікс, відроджується, створюючи нову, вдосконалену версію себе. 

На принті зображений фенікс - символ відродження, сили та надії. Три стріли, які він тримає в лапі - відображають ракети, випущені окупантами. Зверху принта розміщено гасло М-Тас  "Народжені революцією - Загартовані війною", а додана фраза "Відроджені з попелу" - відтворює сьогодення бренду. На спині зображене полум’я, три схрещені стріли, та чорна дата для М-Тас - 02.01.24.  

Футболка виготовлена з високоякісної тканини (93% бавовна, 7% еластан). Зручний крій не сковує рухів, а тонкий еластичний трикотаж вдало підкреслює рельєф тіла та забезпечує комфорт при використанні.



Характеристики

Колір
Розмір
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами