M-Tac футболка Мотанка Tan 2XL

M-Tac футболка Мотанка Tan 2XL

Продавець:NOVShop

4.5/5  ( 354 оцінок )

1 015

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

   Чергова новинка в лінійці футболок від М-ТАС дасть вам змогу доторкнутися до національних традицій нашої країни та продемонструвати оточенню, що ви знаєте та цінуєте культурну спадщину.

   Спереду на футболці розташоване зображення ляльки-мотанки в традиційному українському вбранні. Тримаючи меч, що є символом козацького духу та бойових звитяг, вона мужньо стоїть на захисті України відправляючи в пекло проклятих ворогів, череп одного з них, вона тримає під рукою. Лялька-мотанка вбрана у вишиванку, в якій "зашитий" код нації. Вона символізує зв'язок поколінь, сьогодення, минуле і майбутнє українського народу. У мотанки відсутнє обличчя, замість нього намотаний хрест зі стрічок, як давній символ сонця у слов'ян. За народними повір'ями, це оберігало господаря ляльки від зурочення і нечистої сили.

   На спині футболки, у верхній частині, розташований напис "M-TAC. Terra Cosaccorum". Terra Cosaccorum (лат. "земля козацька") - латинська назва української землі, поширена колись у Європі.

   Футболка "Мотанка" виконана з високоякісної тканини (93% бавовна, 7% еластан). Такий склад матеріалу гарантує довговічність виробу при дотриманні вимог щодо догляду: футболка не втрачає первісного вигляду і не змінює форму навіть після багатьох циклів прання. 

Матеріал:

93% бавовна, 7% еластан

Друк:

MagnaColours® (Premium inks resist fading)



Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами