Сумка-напашник M-Tac Large Elite чорна

Сумка-напашник M-Tac Large Elite чорна

Колір: Чорний

Продавець:UTgroup

4.5/5  ( 48 оцінок )

1 800

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Практична і функціональна сумка-напашник Large Elite від бренду M-Tac відмінно доповнить Ваш індивідуальний комплект спорядження.

Виготовлена з якісного і зносостійкого матеріалу Cordura 1000D. Блискавки від YKK – світового лідера з виробництва фурнітури.

Дана модель оснащена хлястиком з velcro липучки по всій своїй довжині та призначена для кріплення до фронтальної велкро панелі під клапаном плитоноски або бронежилета, збільшуючи таким чином їх функціональні можливості.

Сумка-напашник має 3 відділення, які дозволяють вмістити речі першої необхідності. Спереду нашита велкро панель, яка виготовлена за технологією LaserCut, і призначена для кріплення спорядження і патчів. Додатково в задню кишеню сумки-напашника можна встановити М-Тас балістичного пакету 1А класу (в комплекті не йде). Знизу виробу дизайнери бренду додали еластичне кріплення для турнікета.

Компактний і легкий підсумок стане союзником при виконанні широкого спектра завдань і однозначно зацікавить любителів сучасного тактичного спорядження.

Характеристики

Колір
Матеріал
Кількість в упаковці, шт
  • 1
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами