Відгуки покупців про Прилад нічного бачення / монокуляр з нічним баченням, компасом і кріпленням на шолом NVG30 9438 Binock Чорний 71872

2 відгуки

Код:  425969913

Залиште свій відгук про цей товар
  • Дмитро Заруцький
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

    Супер все працює! Купував за порадою, казали що нормальний. Приїхав в коробці з досить багатою комплектацією і порадувало що в комплекті є батарейка яку можна зарядити і чехол на сам монокуляр. На шлем сів добре. Гарний кут обзору з підсвідкою все видно. До телефону підключив через програму roadcam яку скачав з плеймаркета.Є невелика затримка але передає чітке зображеня без помих.

    Переваги:
    Добре видно в темноті
    Недоліки:
    -
  • Станіслав Огородник
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

    Хороший пнб прийшов акуратно запакований в коробку. На шоломі закріпився добре. Має гарний функціонал і різні режими. Не важкий і добротно зроблений. В темноті працює класно якщо вулиця або кімната мінімально освітлена то можна навіть не включати ІЧ підсвітку стандартного випромінювання хватає а якщо темно і вазаглі немає світла то можна включити ІЧ і він освітлює дуже класно і все видно добре особливо якщо включити максимальний режим випромінювання. Фото як працює зробив але в живу видно краще чим через камеру телефону. Загалом гарна річ хоч зрозуміло що це не супер професійний пнб але за свої гроші супер!

    Переваги:
    Хороша якість, все добре працює, гарна ціна