Акумулятор LiPo 7,4 V 1200mAh 20/40C; під кришку ствольної коробки AK [ElectroRiver] (для страйкболу)

Акумулятор LiPo 7,4 V 1200mAh 20/40C; під кришку ствольної коробки AK [ElectroRiver] (для страйкболу)

Продавець:BEAR-S

4.9/5  ( 27 оцінок )

1 050

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

LiPo акумулятор 7,4 В 1200 мАч 20 / 40C; під прикриттям приводів АК

Electro River ™ - це нова якість на ринку LiPo-упаковки . Цей виробник поставив перед собою завдання створити продукт, який буде не поступатися за якістю кращим гравцям на ринку акумуляторів при збереженні привабливої ціни . Пропозиція включає в себе дуже просторі пакети, а також пакети, розроблені з урахуванням обмеженого простору для джерела живлення - навіть пакети розміром із запальничку!

Висока якість кабелів і виделок гарантує максимальне використання енергетичного потенціалу батареї за рахунок мінімізації втрат при передачі енергії. Це рішення також запобігає перегріву контактів. Кожна комірка захищена системою NanoSafe® щоб звести до мінімуму можливе загоряння упаковки в результаті серйозних ушкоджень.

Завдяки технології Subzero Power® продуктивність при низьких температурах була збільшена. Навіть при негативних температурах швидкість саморозряду дуже низька. Ретельний догляд за кожною клітинкою та іншими елементами забезпечує мінімальний внутрішній опір і опір напругою під навантаженням. Завдяки вищезазначеним характеристикам вдалося досягти на 20% більше циклів зарядки, ніж у інших Li-Po акумуляторів! Це робить продукцію Electro River ™ привабливою пропозицією як для новачків, так і для досвідчених користувачів LiPo-батарей.

Літій-іонні полімерні (LiPo) блоки є наступниками добре відомих літій-іонних (LiIon) пакетів. Основна перевага LiPo акумуляторів - це, безсумнівно, співвідношення ємності до розміру. Вони дуже маленькі за розміром, зберігаючи при цьому дуже високий ККД по струму, що дозволяє вибрати правильний пакет практично для кожної привода AEG. У них немає ефекту пам'яті. Їх можна заряджати дуже часто без попередньої розрядки. Для цього типу акумулятора вигідна часта зарядка.

Пам'ятайте, що не розряджати батарею LiPo нижче 3 В на елемент і не перезаряджати його вище 4,2 на елемент . Ще одна перевага LiPo пакетів - низький відсоток саморозряду. Невикористаний пакет втрачає близько 3-5% енергії в місяць. За упаковкою слід стежити, тому що при дуже довгому зберіганні розряд нижче допустимого мінімального значення (3 В на елемент) і незворотні хімічні реакції можуть призвести до погіршення властивостей упаковки, в тому числі до незворотних пошкоджень, а в крайніх випадках - до займання. Невикористаний акумулятор LiPo повинен бути заряджений приблизно на 70%.

При правильному використанні термін служби акумуляторів LiPo становить в середньому 500-700 циклів. Важным аспектом является температура, при которой могут работать LiPo-пакеты. В отличие от других батарей, LiPo-элементы хорошо справляются с низкими температурами. Однако их следует заряжать при комнатной температуре. Чтобы поддерживать хорошее состояние LiPo-аккумуляторов, их следует сбалансировать во время зарядки с помощью сервисного разъема, который есть в большинстве LiPo-аккумуляторов (хорошее зарядное устройство LiPo имеет встроенный балансировщик).

ПРИМЕЧАНИЕ:
Эта модель аккумулятора помещается под крышкой приводов АК многих популярных производителей, в том числе E&L

Характеристики

Вага, г
Кількість в упаковці, шт
  • 1
Країна реєстрації бренду
  • Китай
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами