Фотопастка Coolife‎ PH700A 28MP Чорна g5

Фотопастка Coolife‎ PH700A 28MP Чорна g5

Продавець:Red2Shop

4/5  ( 285 оцінок )

2 651

2 209

Є в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Відсутнє заводське упакування

Камера Coolife знімає зі швидкістю 0,2 секунд, забезпечуючи швидке і точне виявлення будь-якого виявленого руху. Камера сліду також оснащена кутом огляду 90° для чудової видимості. (Не змішуйте старі та нові батареї)

Поєднання чистого чорного кольору та технології 940 нм гарантує, що ваша камера для саду дуже добре виглядає вночі. 27 шт. Інфрачервоні світлодіоди можуть забезпечити достатню кількість світла без проблем з локальним пересвітлом. На природі, фермі або у вашому саду мисливська камера не налякає ні тварин, ні людей, і ви нічого не втратите.

Камера Coolife записує чіткі 28-мегапіксельні зображення та HD-відео 1520P/2,7K із надчистим звуком. Частота кадрів відео до 30 кадрів в секунду для більш чіткого і стабільного зображення і кращого захоплення сцени, що записується. Вдень робляться яскраві кольорові фотографії, а вночі – чорно-білі.

Природна камера Coolife оснащена технологією IP66, ідеальною для герметизації води та пилу та може використовуватись у суворих умовах із високими температурами. Від -20 ° до 60 ° (у складних умовах із сильними бурями або зливами і грозами). У пустелі чи тропічному лісі це найкраща камера-пастка.

Мисливська камера Coolife має багатофункціональні функції, такі як затримка пострілу, час запису мети, інтервальна зйомка, нескінченне захоплення, запис звуку та захист паролем, а також може встановлювати час, дату, серійний номер та визначати температуру. гарантуючи, що ви стежитимете за кожним чудовим моментом.

Характеристики

Кут огляду, °
Дисплей
Дальність виявлення, м
  • 20
Температурний діапазон
  • -20-60°
Вага, г
  • 500
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами