Анорак Brandit Windbreaker Камуфляж Multicam S

Анорак Brandit Windbreaker Камуфляж Multicam S

Розмір: S

Продавець:Markoniy

3 599

2 999

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепла ветровка Windbreaker від німецької компанії Brandit, захистить від вітру та холоду в погану погоду.
Носити речі цього бренду - величезне задоволення, оскільки їм немає рівних у комфорті та якості. Brandit ніколи не зупиняється на досягнутому та продовжує впроваджувати у свої розробки нові сучасні матеріали, розширювати колірну гаму.

Ця модель куртки зібрала в собі всі найкращі властивості – міцні та комфортні матеріали, надійну фурнітуру та пошиття у стилі кежуал. особливості: - зовнішній шар – вітро- та водовідштовхувальний; - м'яка флісова підкладка; - можна прати у пральній машині; - капюшон на шнурку, утеплений флісом; - дві передні кишені на блискавці; - велика нагрудна кишеня-кенгуру на блискавці з липучками; - застібка-липучка на манжетах; - блискавка до середини грудей; - блискавка під лівим рукавом; - низ куртки з можливістю утяжки; - довгастий дерев'яний гудзик на капюшоні та талії.

Крій куртки прямий і вільний, тим самим дуже зручно сідає на фігуру. Одягається куртка через голову, як будь-який анорак, а для більшого комфорту має бічну вшиту блискавку з лівого боку. Є також блискавка на грудях, яка при застібанні створює високий комір до підборіддя. Капюшон має теплу флісову підкладку, як і сама куртка, тому його можна використовувати замість головного убору.

На рукавах куртки – зручні застібки-манжети. Курточка створена для прогулянок у прохолодну погоду. Якщо ви чекали вихідних весь тиждень, а погода раптово зіпсувалася, то не варто відмовляти собі у задоволенні лісової прогулянки – від будь-яких проявів негоди вас надійно захистить.

Характеристики

Розмір
Матеріал (склад)
  • Поліестер
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами