Захисні окуляри з Shroud Кріпленням для шолома FAST MICH ClefersTac S82 - Маска для шолома 3мм, Балістичні окуляри, Захисна маска на каску (50230760A)

Захисні окуляри з Shroud Кріпленням для шолома FAST MICH ClefersTac S82 - Маска для шолома 3мм, Балістичні окуляри, Захисна маска на каску (50230760A)

Продавець:KONA

4.6/5  ( 306 оцінок )

1 448

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

 

Захисні окуляри з Shroud Кріпленням для шолома FAST MICH ClefersTac S82 - являють собою високоякісне спорядження, розроблене для забезпечення надійного захисту та комфорту під час бойових операцій.

Ці окуляри були спеціально створені для використання з шоломом типу FAST MICH і забезпечують ідеальну посадку та надійне кріплення завдяки інноваційній системі Shroud Кріплення. Це гарантує, що окуляри залишаться на місці навіть під час інтенсивних рухів і не заважатимуть вам під час виконання завдань.

Окуляри оснащені 3-міліметровими балістичними лінзами, які забезпечують високий рівень захисту від різних видів небезпек, таких як дрібні осколки, пил, пісок та інші дрібні предмети. Лінзи також мають покриття, яке захищає їх від подряпин і дає змогу забезпечити чіткий і ясний зір у найекстремальніших умовах.

Крім того, ці окуляри сумісні з іншими тактичними аксесуарами і їх можна легко інтегрувати з комунікаційними пристроями, системами нічного бачення та іншими засобами забезпечення безпеки.

Захисні окуляри з Shroud Кріпленням для шолома FAST MICH ClefersTac S82 - надійний та ефективний вибір для всіх, хто потребує надійного захисту очей та обличчя під час тактичних операцій.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами