Збройовий ліхтар InForce WML GEN3 White/IR 400 lumens 2000000162119

Збройовий ліхтар InForce WML GEN3 White/IR 400 lumens 2000000162119

Продавець:Месник

4.9/5  ( 156 оцінок )

8 000

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Збройовий ліхтар INFORCE WML GEN3 White/IR 400 lumens пропонує користувачам ще більше яскравості та потужності, ніж будь-коли раніше. Модель має більш ніж удвічі більшу інтенсивність променя, ніж її попередник, що використовує одну батарею CR123a без шкоди для 1,5-годинного часу автономної роботи. З інтенсивністю променя в 10 000 кандел, WML White/IR Gen 3 неймовірно яскравий і може похвалитися потужною лампою в 400 люмен, яка може легко засліпити людину за денного світла. Дальність дії цього ліхтаря становить 200 м, і він ідеально підходить для ближнього бою, якщо його встановлювати на дробовик або карабін пістолетного калібру, а також для стрільби на середніх дистанціях, якщо кріпити на ґвинтівку.

WML White/IR Gen 3 розроблений для роботи в тандемі з сучасними приладами нічного бачення і оснащений інфрачервоним ліхтарем потужністю 160 мВт, який може працювати до 2,5 годин. Ергономічна нековзна кнопка, за формою відповідна до великого пальця людини, замінює старі стрічкові перемикачі та забезпечує інтуїтивну активацію і деактивацію, а відкидний запобіжник гарантує, що пристрій не буде увімкнений, доки користувач не буде готовий.

На відміну від інших моделей, у яких може використовуватися дешевий пластик, INFORCE виготовила WML White/IR Gen 3 з нейлону, посиленого склом, що робить його несприйнятливим до твердих частинок, як-от бруд або пісок. Крім того, ця модель водонепроникна на відстані до 20 метрів, що гарантує надійну роботу в будь-яких умовах. Цей легкий і міцний гвинтівковий ліхтар ідеально підходить для будь-якого мисливця або стрільця.

 

Особливості

Потужність до 400 люмен у високому режимі

Інтенсивність променя 10,000 кандел

Відстань 200 метрів

Час роботи від однієї батареї CR123a — 1,5 години

Поворот голови на ¼ вмикає режим блокування для подорожей, транспортування і зберігання

Важіль безпеки мінімізує випадковий розряд

Вбудований затискач для з'єднання з направляючими MIL-STD-1913

Характеристики

Елементи живлення
  • CR123a
Країна-виробник товару
  • США
Дальність променя
  • 200м.
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами