Літні Тактичні Берці Черевики. Койот. Натуральна шкіра. 43р (28,7см) 45LM-1001-43

Літні Тактичні Берці Черевики. Койот. Натуральна шкіра. 43р (28,7см) 45LM-1001-43

Продавець:TacticZone1

6 469

4 797

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Літні Тактичні Берці Черевики. Койот. Повністю Натуральна шкіра! 45LM-1001

Міцні та легкі тактичні берці з натуральної шкіри розроблені для використання в умовах підвищеної навантаження. Висока якість матеріалів та зручна підошва роблять їх прекрасним вибором для військових, поліцейських та працівників охоронних служб. Також взуття буде максимально зручним для любителів активного відпочинку, таких як рибалки і мисливці.

 

• 1-й матеріал верху Nubuk – це натуральна гідрофобна шкіра, якості якої гарантують комфорт, довговічність носіння та привабливий зовнішній вигляд.

• 2-й матеріал верху Cordura(DuPont). Цей матеріал застосовується для виготовлення взуття інтенсивного використання. Це сучасна, високотехнологічна вогнетривка тканина, яка є оригінальною структурою переплетення нейлонових ниток різної товщини. Тришаровий синтетичний матеріал має подвійний опір тертю, завдяки чому має високу стійкість до різних видів механічних навантажень.

• Нитки. Strongbond – це системний захист від руйнувань. Вона виготовлена з безперервної нитки із пов'язаного поліаміду та нейлону. Нитка просочена спеціальними речовинами, що надає їй надійний захист від вогню, ультрафіолету та вологи.

• Основна устілка виготовлена з композитного матеріалу – Kevlar 40. Кевлар – це синтетичне волокно, що дає системний захист ноги від проколу. Кевларові матеріали мало важать, а отже, не обтяжують взуття.

• Підошва Gomma. Гума, що дає стійкість до мастил та хімічних речовин, має стійкість до зносу. Підошва забезпечує гарне зчеплення з різними типами поверхні та рельєфом.

• Матеріал підкладки Windtex – мікропориста двокомпонентна PTFE мембрана з дуже високою водонепроникністю, повітропроникністю та стійкістю. Матеріал має мікроскопічні отвори-пори, що дозволяє шкірі дихати та зберігати тепло. До двошарової тканини додатково ламінується внутрішній захисний шар тонкого трикотажу, що забезпечує захист мембрани як від механічних пошкоджень, так і від засмічення. Укладна устілка виготовлена з натуральної шкіри.

• Шнурки, плетені з нейлону та поліаміду мають приємні тактильні властивості, а також зносостійкі та еластичні.

• Фурнітура виготовлена з міцного нікельованого металу, що має нержавіючі властивості. Відкриті гаки дозволяють здійснювати максимально швидку шнурівку та забезпечують рівномірний натяг.

 

Довжина устілки: 

  ✔️39 р – 25,5-26см

  ✔️40 р – 26,5-27см

  ✔️41 р – 27-27,5см

  ✔️42 р – 27,5-28см

  ✔️43 р – 28,5-29 см

  ✔️44 р – 29-29,5 см

  ✔️45 р – 29,6-30,1 см

  ✔️46 р – 30,3-30,8 см

Характеристики

Розмір
Сезон
Матеріал верху
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами