Підсумок медичний вертикальний M-Tac Large Elite Coyote

Підсумок медичний вертикальний M-Tac Large Elite Coyote

Продавець:UAniSha

4.8/5  ( 1962 оцінок )

1 404

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Даний виріб є інноваційним рішенням від бренду M-TAC у сегменті медичних підсумків. Складається з двох частин: основного підсумка та внутрішньої аптечки-органайзера під IFAK (індивідуальну аптечку першої допомоги), що має вертикальний метод вилучення.

Зовнішній підсумок виготовлений із Cordura 500D – міцного матеріалу, стійкого до стирання та високих навантажень. Внутрішні бічні стінки обладнані нейлоновою стропою, завдяки якій підсумок тримає форму. Додатковим фіксуючим елементом є стяжка, що дає змогу надійно утримувати аптечку навіть при активних рухах. Кріпиться до спорядження за допомогою MOLLE інтерфейсу, виконаного за технологією Laser Cut.

Внутрішній органайзер також виготовлений з Cordura 500D і обладнаний клапаном, який кріпиться до зовнішнього підсумку, і є як фіксуючим елементом, так і служить для швидкого вилучення аптечки. Закривається за допомогою велкро липучок за принципом пенала. Всередині аптечки розташовані три відсіки та двоступінчасті еластичні резинки для розміщення медикаментів.

Продумана конструкція дозволить розмістити всі необхідні медичні засоби. Кришка-клапан органайзера та MOLLE інтерфейс підсумка виготовлені з інноваційного матеріалу Cordura Squadron.

М-Тас підсумок медичний вертикальний Small Elite стане незамінним елементом сучасного спорядження всіх військовослужбовців.

Характеристики

Колір
Матеріал
Розміри
  • 15 х 12 х 8
Система кріплення
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами