Сумка на плече однолямкова тактична M-Tac Konvert Bag Elite Multicam (мультикам)

Сумка на плече однолямкова тактична M-Tac Konvert Bag Elite Multicam (мультикам)

Продавець:UAniSha

4.8/5  ( 1890 оцінок )

3 000

2 499

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сумка Konvert Bag Elite від бренду M-Tac поєднує в собі універсальність та комфорт. Дана модель має планшетний дизайн і добре розміщується на корпусі. Виготовлена з Cordura 500D та Cordura 1000D – надміцного, зносостійкого та легкого у догляді матеріалу. Konvert Bag Elite має одну плечову лямку, яка регулюється за довжиною. Сумка закривається кришкою-клапаном на магнітах та забезпечує швидкий доступ до необхідного. Під клапаном дизайнери бренду передбачили одне глибоке відділення, всередині якого є врізна кишеня на блискавці зі світловідбиваючим темляком. Також клапан прикриває ще одне невелике відділення, призначене для посвідчення, гаманця або інших дрібних предметів, які мають бути у швидкому доступі. На клапані розташований стильний шестикутник із логотипом компанії.

Сумка Konvert Bag Elite має одне зовнішнє відділення, яке закривається на блискавку вологозахисну AquaGuard від YKK, що гарантує надійний захист вмісту від вологи. Дане відділення укомплектоване знімною модульною вставкою-органайзером для набору EDC та інших необхідних речей.

Також дана модель призначена для прихованого носіння зброї. Позаду сумки передбачена спеціальна кишеня, яка сумісна з кобурами-вставками та дозволяє швидко витягувати пістолет у потрібний момент. Спинка обладнана м'якою сіткою для додаткової вентиляції.

Konvert Bag Elite – сумка, в якій поєднується зручність та стиль.

Розміри у закритому стані:

31х29х5 см

Розміри у відкритому стані:

42х29х5 см

ОГЛЯД M-TAC СУМКА KONVERT BAG ELITE

Асортименти однолямкових плечових сумок планшетного типу від бренду М-ТАС поповнився черговою стильною моделлю. Дизайн Konvert Bag Elite продуманий до дрібниць, що дасть Вам можливість використовувати її як сумку, кобуру, EDC-органайзер. Короткий зовнішній вигляд дозволить виробу ідеально поєднуватися практично з будь-яким стилем одягу.

Продукція бренду М-ТАС — це безкомпромісна якість, розширений функціонал і стильний дизайн. Використання в процесі виробництва сучасних технологій та матеріалів дозволяє створювати високоякісні вироби, а налагоджений зворотний зв'язок із споживачем – оперативно вносити зміни та доопрацювання. У результаті, практично кожна новинка бренду стає флагманом продажів у своєму сегменті.

Konvert Bag Elite – це сумка планшетного типу із ременем через плече. Модель добре розташовується на корпусі.

Виготовлена з Cordura 500D та Cordura Hex 1000D – надміцний, зносостійкий та легкий у догляді матеріал.

Особливість Cordura Hex 1000D – сучасна технологія Hexagon. Тканина має посилення у вигляді шестикутних стільників, що робить його не тільки надзвичайно міцним на розрив, але й зносостійким.

Зовнішній вигляд:

Дизайнери бренду передбачили одне глибоке відділення.

Усередині відділення є врізна кишеня на блискавці.

Основне відділення закривається кришкою-клапаном та забезпечує швидкий доступ до необхідного.

Клапан на магнітах, що дозволяє швидко і не дивлячись відкинути кришку.

На клапані розташований стильний шестикутник із логотипом компанії.

Клапан прикриває ще одне невелике відділення, призначене для посвідчення, гаманця, карток чи інших дрібних предметів, які мають бути у швидкому доступі.

Konvert Bag Elite має одне зовнішнє відділення на блискавці.

Вологозахисна блискавка AquaGuard від лідера виробництва швейної фурнітури — бренду YKK (Японія) — гарантує надійний захист вмісту від вологи.

У бігунок пройде пластиковий пулер для зручності відкривання (навіть у зимових рукавичках).

У цьому відділенні розміщується знімна модульна вставка-органайзер для EDC набору та інших необхідних речей.

За бажанням Ви можете замінити її на інший варіант модульних панелей від бренду М-ТАС (панель-гаманець, панель для ключів тощо). Вони купуються окремо.

Ззаду на сумці є ще одна кишеня на блискавці, глибока і містка. Його ближня стінка виконана з велкро-велюру, а значить відмінно підійде для розміщення прихованої кобури-вставки. Оскільки ця кишеня завжди повернена до Вас і прихована від сторонніх очей, такий варіант буде, мабуть, найвдалішим.

Якщо Ви не носите при собі пістолет - в кишеню без проблем поміститься планшет з діагоналлю 10,5 дюйма.

Для додаткової вентиляції спинка сумки обладнана м'якою сіткою демпферної.

Konvert Bag Elite має одну плечову лямку. Лямка незнімна з міцної, але м'якої нейлонової стропи (виробництва Texcel, США) і регулюється по довжині.

На завершення хочеться відзначити, що модель сумки-планшета Konvert Bag Elite від бренду М-ТАС поєднує зручність і стиль. Ви зможете розмістити в ній планшет, короткоствольну зброю, цінності та документи. Також функціонал сумки можна розширити за допомогою модульних вставок.

Характеристики

Додаткові характеристики
  • Розміри: 31х29х5 см
Матеріал
Колір
  • Мультикам
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами