Підсумок для медичних рукавичок M-Tac Elite Multicam

Підсумок для медичних рукавичок M-Tac Elite Multicam

Продавець:UAniSha

4.8/5  ( 1950 оцінок )

676

Є в наявності

1

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

 Бренд M-Tac створив новий ПІДСУМОК ПІД МЕДИЧНІ РУКАВИЦІ ELITE. Він стане зручним елементом спорядження, який зможе забезпечити гігієнічне зберігання медичних рукавиць.

Підсумок дозволяє надійно зберігати та переносити медичні рукавиці (оптимальна кількість - 10 пар.) Виготовлений з Cordura 1000D – якісного та зносостійкого матеріалу, що забезпечить захист від механічних пошкоджень та тривалий термін експлуатації. Фронтальна частина виготовлена з Cordura Squadron. На ній розташовані резинки, виготовлені з нейлону, основні функції яких полягають в забезпеченні надійної фіксації вмісту, а також його легкого вилучення. Задня частина також виготовлена з Cordura Squadron і оснащена системою MOLLE Laser Cut. Така система є легшою за стандартну- це, в свою чергу, дозволяє зменшити загальну вагу виробу приблизно на 35%. Підсумок застібається на застібку- блискавку від YKK – світового лідера з виробництва фурнітури. На бігунку присутня спеціальна петля, виготовлена з паракорду. Вона допоможе вам з легкістю відкрити підсумок, та поповнити його вміст. 

Характеристики

Матеріал
Розміри
  • 12 х 8 х 5.5 см
Система кріплення
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами