Чохол для зброї М-Тас Gen.II 105 см Elite Multicam

Чохол для зброї М-Тас Gen.II 105 см Elite Multicam

Продавець:UTgroup

4.8/5  ( 42 оцінок )

9 300

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичний рюкзак-чохол для зброї Gen.II Elite від бренду M-TAC стане справжньою знахідкою для мисливців, любителів практичної стрільби та всіх відповідальних власників зброї.

Призначений для безпечного транспортування та захисту гвинтівки від ударів, подряпин та інших механічних пошкоджень. Чохол ідеально підійде для перенесення карабінів системи AR-15, АК та іншої зброї довжиною до 105 см чи зі складним прикладом.

Виготовлений з Cordura 500D та Cordura 1000D - надміцних, зносостійких і легких у догляді матеріалів.

Рюкзак-чохол нової генерації відкривається як вертикально, так і горизонтально, що дозволяє зручно діставати гвинтівку з кейса за будь-яких умов. Три точки кріплення всередині основного відділення надійно фіксують зброю та налаштовуються під конкретну модель. Два додаткових відділення мають велкро панелі для розміщення модульних вставок чи аксесуарів по догляду за зброєю. Фронтальна врізна кишеня на вологозахисній блискавці AquaGuard підійде для зберігання картки, гаманця, дозволу на зброю та інших документів.

Демпферні стінки з EVА-піни на задній частині рюкзака допомагають тримати форму та забезпечують максимальний комфорт при тривалому використанні. З двох боків розміщені посилені ручки, які дають можливість транспортувати чохол як збройовий кейс. Спинка оснащена м’якою вентильованою сіткою, яка гарантує комфорт при тривалому використанні.

Матеріал:Cordura 500D, Cordura 1000D
Фурнітура:WOOJIN PLASTIC®
Блискавки:YKK
Розміри:105х30х13 см

Характеристики

Призначення
Матеріал
Розміри
  • 105х30х13 см
Колір
  • Камуфляж
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами