Армійські штурмові повнопалі рукавички M олива (13426)

Армійські штурмові повнопалі рукавички M олива (13426)

Продавець:OrderShop

920

695

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Наявність уточнюйте у менеджера

маломірки на розмір

Тактичні рукавиці Mechanix M-Pact темно-зелений - тактичні рукавички, розроблені для військових і співробітників правоохоронних органів. Рукавички забезпечують захист від ударів та травм, що відповідає стандарту EN 13594.

Модель виконана з еластичного матеріалу, що дихає TrekDry®, що забезпечує хорошу вентиляцію і комфорт. Накладки на зовнішній стороні долоні та пальців, виготовлені з удароміцної термопластичної гуми TPR (EN 13594), спільно з використанням високотехнологічного матеріалу D3O, розсіюють та поглинають надлишок енергії при агресивному ударі. Внутрішня частина долоні виконана зі штучної шкіри і посилена вставками з міцного, стійкого до порізів матеріалу Armortex®, який гарантує довговічне користування рукавичок. На вказівному та великому пальці розміщені накладки, що дозволяють використовувати техніку із сенсорним екраном, не знімаючи рукавичок.

Застібка із TPR забезпечує надійну посадку на зап'ястя. На зап'ясті розміщені нейлонові петлі для зручності транспортування.

Підкладка з дихаючої тканини створює додатковий затишок, а спеціальні нашивки не дозволяють зброї чи спортивному снаряду вислизати з рук. Манжети застібаються за допомогою липучок. Вони щільно облягають руку, тому всередину не може проникнути бруд і навіть холод.

Такі рукавички активно використовують у армії. Це тим, що їх конструкція захищає від екстремальних ударів. Ви можете придбати цю модель для різних цілей: риболовля, полювання, армія, спорт та автомобільний спорт. З ними ви почуватиметеся максимально впевнено!

* Стильний дизайн.

* Якісні матеріали.

* Універсальність.

Характеристики

Розмір
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами