Тактические ботинки Alpine Crown 44р піксель (86697)

Тактические ботинки Alpine Crown 44р піксель (86697)

Продавець:OrderShop

5 900

4 960

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Наявність розмірів уточнюйте у менеджера

Берці ALPINE CROWN MILITARY PHANTOM дуже легкі та надійні, одна з головних особливостей та переваг даного взуття – її вага, 1300 грам пари.

Це демісезонна модель.

У цьому взутті дуже вдало поєднуються всі передові технології і високоякісні матеріали, тому цю модель можна вважати професійним військовим взуттям.

Сфера використання - пересування місцевістю з різними типами покриття, у складних умовах, з вантажами тощо. Дана модель комфортна під час тривалого використання, забезпечує надійну фіксацію гомілкостопа у правильному положенні та захист ноги в цілому. Це багатокомпонентна конструкція, в якій продумано кожну деталь.

Ця модель ідеально підходить для всіх військових, спецназівців та представників охоронних та силових структур.

Верх комбінований, складається із трьох різних матеріалів. Перший матеріал – формована Cordura 1000D, сучасний, міцний, дихаючий матеріал, який використовують майже всі відомі бренди, другий матеріал – натуральна замша, високої якості, міцна та надійна, товщина замші від 1,6-1,8 мм, третій матеріал – формований TPU носок – головний функціонал – захист передньої частини стопи.

Waterproof FULL SOCK KING TEX МЕМБРАНУ

Унікальна тришарова сендвіч конструкція (мембрана – демпферний матеріал – підкладка) – гарантія комфортного використання цього взуття протягом дуже тривалого часу в екстремальних умовах.

Водонепроникна тефлонова мембрана надійно захищає взуття від проникнення вологи та водночас дозволяє відводити зайву вологу на зовні. Конструкція мембрани повністю суцільна, тому здатна витримувати максимальні навантаження. Сама ж мембрана складається з полімерних мікроволокон, що містять більше 1,4 мільярда мікроскопічних пір на квадратний сантиметр. Ці пори у 20000 разів менші, ніж краплі води, але у 700 разів більше, ніж молекули водяної пари. Тому молекули пар вільно виходять на зовні, а молекули води - не потрапляють всередину взуття. Мембрана знаходиться між зовнішнім матеріалом та внутрішньою підкладкою.

Підошва - подвійна щільність EVA+RB

Двох компонентна підошва виконана з легкого сучасного матеріалу EVA та еластичної гуми, що робить підошву легкою, зносостійкою та антистатичною. Підошва здатна витримувати будь-які навантаження та підходить до будь-яких погодних умов. Вдале поєднання матеріалів забезпечує амортизаційний ефект та комфортне використання взуття протягом тривалого часу. Високий протектор забезпечує надійне щеплення з будь-якими видами поверхні, має структуру/форму, що самоочищається. Висота протектора 4,7 мм. Ця підошва oil resistant (маслобензостійка).

КІВЛАРОВА НАПОЛ ПІДОЙКА

Ківларове параарамідне синтетичне волокно, дуже міцне, термостійке, еластичне та легке. Ця пластина додатково захищає підошву від проколів та інших пошкоджень, і робить взуття дійсно безпечним та надійним, має опір понад 1100N.

ПІДКЛАДКА

Сітчаста підкладка із синтетичного 3D матеріалу - 100% поліамід, що дихає, вбирає і відводить волога, зносостійка, антибактеріальна. Добре працює разом із мембраною, допомагає створити комфортний мікроклімат усередині взуття.

TPU ЗАХИСНИЙ ПІДНОСОК + ЗАХИСТ П'ЯТИ

Захисний піднос виготовлений із міцного матеріалу TPU, товщина 1,9 мм, забезпечує достатньо місця для пальців ніг та гарантує відсутність дискомфорту чи втоми навіть після тривалого використання. Має ергономічну форму, забезпечує захист від удару 200 Дж. Головна функція – захист пальців ніг та передньої частини стопи.

Захисна пластина захищає задню частину стопи, також допомагає утримувати гомілковостоп у правильному положенні. Надійно фіксує ногу і запобігає вивиху, одночасно захищаючи частину п'яти взуття від удару та механічних впливів. Ця деталь також виготовлена із міцного, а головне, легкого матеріалу TPU, товщина 1,9 мм.

анатомічна устілка

Анатомічна, антибактеріальна устілка, що забезпечує комфортне використання взуття, має стільникову систему. Виконана із еластичного матеріалу EVA. Верх устілки із синтетичного текстильного матеріалу.

Сезон: весна/літо/осінь

Довжина устілки у :

40/26см

41/26.5см

42/27.5см

43/28см

44/28.5см

45/29см

46/30см

47/30.5см

Характеристики

Розмір
Матеріал верху
Матеріал підошви
  • ГумаПідошва - подвійна щільність EVA+RB
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами