Тактичний костюм Tactical G5 Kiborg убакс+штани L

Тактичний костюм Tactical G5 Kiborg убакс+штани L

Продавець:Premiumammunition

4.9/5  ( 21 оцінок )

4 900

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Польовий костюм із вбудованими наколінниками, налокітниками та наплічниками особливо корисний для тих, хто працює в умовах, де є ризик отримання травм або пошкоджень, оскільки він забезпечує додатковий захист на критичних частинах тіла, що дозволяє підвищити безпеку та ефективність роботи. Цей тип костюма зазвичай використовується в областях, де можуть виникнути можливі пошкодження або травми. 
   Наплічники – це також додаткові захисні елементи, які покривають плечі та захищають від ударів, подразників та надають підтримку у разі потреби. 
   Незважаючи на наявність захисних елементів, польовий костюм забезпечує комфорт і достатню свободу руху, щоб забезпечити зручність при виконанні фізичних завдань.
Характеристики:
1)    Розміри М, Л, ХЛ, 2ХЛ, 3ХЛ
2)    Матеріал штанів 65% поліестер 35% бавовна, матеріал убаксу coolmax -100% поліестер
3)    Колір –мультикам
4)    Посилені місця з додатковим навантаженням та тертям тканиною Cordura (нижня внутрішня частина штанин, сідниці, коліна, лікті), також вшиті захисні посилені елементи на плечах, ліктях, колінах. 
5)    Липучки-стяжка колін із двох сторін і внизу штанин, на поясі та на зап’ясті для регуляції ширини, а також наявні блискавки внизу штанин.
6)    На попереку еластичнe гофроване полотно для комфортної посадки, яка не дає можливості штанам сповзати з поясниці, пояс з обох боків оснащено липучками, які дозволяють відрегулювати ширину, штани застібаються на блискавку та кнопку.
7)    Кишені: Штани-2 основних на блискавці, 4 накладних на липучках, 1 на блискавці внизу правої штанини, 2 накладні ззаду. Убакс оснащено блискавкою в області шиї та двома кишенями на плечах.

Характеристики

Розмір
Сезон
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами