Кріплення на шолом Nitecore HLB20 + HMB1 TAC (для ліхтарів NU21, NU25 New, NU25 UL New), комплект

Кріплення на шолом Nitecore HLB20 + HMB1 TAC (для ліхтарів NU21, NU25 New, NU25 UL New), комплект

Продавець:NTR-UA

4.5/5  ( 171 оцінок )

215

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кронштейн Nitecore HLB20 - ідеальне рішення для надійного кріплення налобного ліхтаря, зручне у використанні. Його універсальна сумісність з кріпленнями Nitecore HMB1S, HMB1 та HMB1 TAC дозволяє легко переходити між різними кріпленнями залежно від потреби.

Зручна конструкція робить його ідеальним для використання на різних типах шоломів, включаючи будівельні, спортивні та поліцейські. Сумісність з ліхтарями NU21, NU25 та NU25 UL забезпечує надійне кріплення та готовність до використання в будь-яких умовах.

Зроблений з преміального полікарбонату, кронштейн HLB20 володіє високою зносостійкістю, ударостійкістю та здатністю витримувати низькі температури. Це гарантує тривалий термін служби навіть в екстремальних умовах.

Кріплення для шолома Nitecore HMB1 TAC забезпечує надійну фіксацію налобного ліхтаря під час поліцейських операцій. Сумісність з кріпленнями HLB20, HLB30, HLB40 та HLB50 робить його універсальним і зручним у використанні.

Це кріплення має високу зносостійкість, ударостійкість та стійкість до низьких температур завдяки використанню преміального полікарбонату. Це дозволяє вам покладатися на нього в будь-яких екстремальних умовах.

З кріпленням для шолома Nitecore HMB1 TAC ви готові до будь-яких викликів, забезпечуючи професійне освітлення та надійну фіксацію ліхтаря, що дає вам перевагу на полі бою.

Характеристики

Колір корпусу
  • Чорний
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами