Штани Helikon-Tex UTP Urban Tactical Pants PolyCotton Ripstop Shadow Grey, W30/L32

Штани Helikon-Tex UTP Urban Tactical Pants PolyCotton Ripstop Shadow Grey, W30/L32

Розмір: 30-32

Продавець:VikArm

2 700

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Повний опис (UA/RU)

Редактор Очистка контента Відновити з бази

Що робить Urban Tactical Pants такими особливими Крій і розташування кишень, які використовуються в цих штанах, зберігають досить цивільний вигляд, щоб зберегти анонімність, зберігаючи повну функціональність бойових штанів, здатних підтримувати тактичні речі, але в той же час не суперечити людській анатомії. Еластичний ремінь на липучці дозволяє легко регулювати. Широкі шлевки дозволяють використовувати ремінь шириною до 50 мм. Крім того, використаний крій, класичний для синіх джинсів, зменшив тенденцію до стягування під час використання.

Завдяки продуманому розташуванню кишень спорядження можна розмістити близько до центру маси, навколо стегон і талії. Краї передніх і задніх кишень посилені, щоб витримувати постійні рухи світла або затискачів ножів. Дві передні кишені на липучках достатньо великі, щоб носити смартфон або навіть магазин для гвинтівки AR/AK. Набедренні кишені на блискавці виглядають плоскими, але їх дизайн дозволяє легко носити сумки чи гаманці. Внутрішні кишені на замовлення чекають на заповнення низькопрофільними захисними накладками. Три типи тканини плюс широкий вибір кольорів дозволяють підібрати штани до решти гардеробу або умов роботи.

Характеристики

Розмір
Країна реєстрації бренду
  • Польща
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами