Рукавички водонепроникні Dexshell ThermFit з вовною мериноса чорний XL 2000000156293

Рукавички водонепроникні Dexshell ThermFit з вовною мериноса чорний XL 2000000156293

Розмір: XL

Продавець:Месник

4.9/5  ( 156 оцінок )

1 400

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Водонепроникна пара рукавичок Dexshell ThermFit із мембранним шаром зберігає руки сухими в негоду та запобігає впливу холодного вітру на суглоби. Сумішевий матеріал складається з трьох шарів із включенням натуральної вовни мериноса для ефективного збереження природного тепла рук, акрилу для м'якості, нейлону для зносостійкості. Модель розрахована на носіння взимку та в демісезон. Вставки на подушечках пальців призначені для взаємодії з сенсорними екранами. Покращений крій забезпечує більшу рухливість в області пальців та щільну посадку на зап'ясті.

Гладка поверхня верхнього шару ефективно відштовхує дрібні забруднення, тому рукавиці не потребують частого прання.

Мембрана Porelle у середньому шарі — це головний матеріал у складі рукавичок. Завдяки їй модель набуває водовідштовхувальних властивостей, не даючи рукам промокнути навіть у разі прямого контакту з водою. Крім того, мембранний шар виступає бар'єром для холодного повітря.

Підкладка рукавичок відрізняється м'якістю внаслідок застосування акрилу (40%), а природне тепло рук зберігається всередині виробів завдяки вовні мериноса (40%). Крім зігріваючих властивостей, натуральна вовна має антибактеріальні якості й швидко вбирає надлишки поту на шкірі, виводячи його у верхній шар. Додавання нейлону (20%) підвищує якість посадки виробу та не дає тканині деформуватися після багаторазового розтягування.

Дизайн має кілька функціональних доповнень. Серед них подовжені манжети для щільної посадки на руці, вставки на подушечках вказівного й великого пальців для взаємодії з сенсорними екранами та силіконові елементи на долоні для міцного утримання предметів незалежно від їхніх габаритів.

 

Матеріал

Зовнішній шар: 84% нейлон, 14% еластик, 2% еластан.

Середній шар: мембрана Porelle;

Внутрішній шар: 40% вовна мериноса, 40% акрил, 18% поліамід, 2% еластан

Характеристики

Розмір
Кількість в упаковці, шт
  • 2
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами