Куртка UF PRO Delta Eagle Gen.3 Tactical Softshell Jacket Multicam M 2000000158525

Куртка UF PRO Delta Eagle Gen.3 Tactical Softshell Jacket Multicam M 2000000158525

Розмір: M

Продавець:Месник

4.9/5  ( 156 оцінок )

22 160

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

 

Тактична куртка Delta Eagle Gen.3 Softshell від бренду UF PRO — м'яка, легка, тиха та має чудові теплоізоляційні властивості.

 

Особливості тактичної куртки UF PRO Delta Eagle Gen.3

  1. Забезпечує 100% вітрозахист та водовідштовхувальні властивості, а також відмінне управління випаровуванням тіла завдяки технології COCONA® microfleece.
  2. Має оновлену обробку основної тканини. Традиційно куртки софтшелл складаються з трьох основних структурних шарів: лицьової тканини, мембрани та мікрофлісу. Всі вони склеюються між собою, в результаті чого виходить досить товста і важка куртка. Дизайнери UF PRO відійшли від традиції, відокремивши фліс від мембрани та замінивши клей на повітряний прошарок. У результаті вийшла куртка софтшелл з покращеною повітропроникністю та додатковою ізоляційною здатністю.
  3. Запобігає перегріванню. Куртка розроблена для захисту від несприятливих погодних умов та низьких температур, коли ви займаєтеся фізично важкою діяльністю. Для запобіганню перегріванню передбачені довгі вентиляційні отвори з боків. Вони оснащені застібками-блискавками VISLON® для легкого відкривання та закривання.
  4. Підсилює тепло та допомагає залишатися сухим. Вбудована система air/pac® додає потужний шар утеплення в плечовій зоні. Вона заповнює повітрям простір між тілом і зовнішнім матеріалом куртки. Це також запобігає прямому контакту плечових лямок рюкзака чи наплічника з тілом, що забезпечує безперервний ефект сушіння.
  5. Надає легкий доступ до кобури. Щоб отримати доступ до зброї, потрібно відкрити кнопку, розташовану на стегні, потім розстебнути блискавку знизу подолі та за допомогою шнурка закріпіть куртку на кобурі. Ваш пістолет буде завжди під рукою, а ви будете захищені від негоди.
  6. Забезпечує 360-градусний огляд. Каптур куртки не тільки на 100% водонепроникний, але й зберігає лінію зору чистою завдяки інтегрованій системі Hood/Harness®.

 

Інші особливості для зручного носіння:

- дві пари зовнішніх кишень — для рук та на передпліччях, а також внутрішня сітчаста кишеня; усі кишені застібаються на блискавки;

- панелі велкро з отворами для ручки на передпліччях;

- регульований обсяг манжет, коміра та подола.

 

Характеристики куртки UF PRO Delta Eagle Gen.3 Tactical Softshell

Основний матеріал: 2-шаровий ламінат — верхній шар зі 100% поліаміду та дихаюча поліуретанова мембрана

Матеріал підкладки: 37.5® (100% поліестер)

Вага (розмір L): 960 г

Характеристики

Розмір
Матеріал (склад)
  • Полиэстер,Полиамид
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами