Зимові рукавички водонепроникні Dexshell Ultra Weather Outdoor Gloves чорний S 2000000157993

Зимові рукавички водонепроникні Dexshell Ultra Weather Outdoor Gloves чорний S 2000000157993

Розмір: S

Продавець:Месник

4.9/5  ( 156 оцінок )

1 840

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Зимові рукавички Dexshell Ultra Weather Outdoor Gloves з водонепроникною дихаючою мембраною Porelle® ефективно захищають руки від води і вітру. Підходять для різних видів активного відпочинку, зокрема, походів, риболовлі або полюванні.

Вони виготовлені за особливою технологією, яка передбачає використання відразу цілої групи матеріалів з корисними властивостями. Рукавички легко надягати і затягувати (подовжені манжети з регулюванням і еластичною гумкою по зап'ястку). Анатомічний формовинний крій садится точно по руці.

Зовнішній шар рукавичок виконаний з поліестеру Taslan. Це матеріал відрізняється надзвичайною легкістю і міцністю, з нанесеною водовідштовхувальним просоченням, після якої волога скочується з матерії краплями. У зоні пальців є вставки з поліестеру, які роблять можливою роботу з сенсорними екранами різних гаджетів. Так само в зоні пальців є світловідбиваюча тканина (принт). З боку долоні використовується протиковзкий, посилений матеріал (текстурована поліуретанова тканина з протиковзким ПВХ.) Манжети у рукавичок Ultra Weather виконані з рельєфного неопрену.

Один з середніх шарів виконаний з мембрани Porelle Ski-Dri (PU), яка виробляється у Великій Британії. Її особливість полягає у виборчій проникності, за рахунок чого рукавички зовсім не промокають від дощу або снігу, хоча і можуть пропускати вологу зсередини назовні. Вони також прекрасно зігрівають і захищають від вітру, хоча мембрана не ускладнює природну вентиляцію. Однак мембрана все ж є досить делікатним матеріалом, що вимагає додаткового захисту від пошкоджень.

Також середнім шаром є утеплювач PrimaLoft®. Високоякісний утеплювач, відповідає за збереження тепла рук і їх зігрівання навіть при низьких температурах. 

Внутрішній шар рукавичок виготовлений з мікрофлісу і найтоншого шару флізиліну. Мікрофліс тонкий, легкий, але в той же час міцний, завдяки подвійному перетину ниток. Пориста структура дозволяє шкірі дихати, відповідаючи за повітрообмін. Тканина володіє теплоізоляцією, оскільки добре зберігає тепло в повітряних «кишенях» між нитками волокна. При цьому не виникає парникового ефекту.

 

Особливості

Петлі для чіпляння на спорядженні

Застібка для зберігання двох рукавиць разом

Манжети на застібках-липучках

На фалангах вказівних і великих пальців — вставки, що дозволяють працювати з тачскріном

Також на пальцях є прогумовані вставки для надійного захвату предметів, а також світлоповертаючі елементи

 

Склад

Манжети: неопрен

Зовнішній шар: тканина Taslan (поліестер)

Долоня: текстурована поліуретанова тканина з протиковзкими вставками з ПВХ

Мембрана: Porelle Ski-Dri (PU)

Підкладка: PrimaLoft®

Внутрішній шар: мікрофліс (поліестер)

Характеристики

Розмір
Кількість в упаковці, шт
  • 2
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами