Дощовик пончо-намет Gen II UATAC Multicam

Дощовик пончо-намет Gen II UATAC Multicam

Продавець:ArsMil

4.4/5  ( 432 оцінок )

1 539

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Дощовик пончо-намет від UATAC виготовлений з тканини 100% поліестер міні ріп-стоп мультикам з покриттям PU 2000 мм. Дощовик є ідеальним вибором для тих, хто шукає надійний та функціональний захист від погодних умов. Ця плащова тканина має водонепроникне покриття, що забезпечує надійний захист від дощу, вологи та вітру. Це дозволяє залишатись сухим та захищеним від вітру в будь-яких погодних умовах.

Для зручності використання, дощовик оснащений 4 шнурівками для фіксації на тілі. Крім того, додатково оснащений 6 люверсами з внутрішнім діаметром 8 мм, що дозволяє використовувати його як намет. Кути з люверсами посилені трьох шаровою тканиною, що забезпечує їх додаткову міцність.

Тканина прошита армованими нитками, що робить її ще більш стійкою та витривалою. Капюшон має регулювання на фіксаторах (VJ), що дозволяє налаштовувати капюшон для більшої зручності.

Всі шви проклеєні, щоб виключити будь-яке просочення та потрапляння води всередину. Додатково зроблена блискавка в зоні шиї для більш зручного користування.

Розмір, см - 235 х 145

Завдяки всім цим характеристикам, цей дощовик стане незамінним супутником в будь-яких погодних умовах.

Характеристики

Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами