Ніж балісонг Grand Way 1025-T chameleon anodized

Код:  428643893
Довжина клинка, мм
  • 105

Ніж балісонг Grand Way 1025-T chameleon anodized

Код:  428643893

Є в наявності

400

365

Гарантія. 6 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж-метелик Grand Way 1025 T характеризується легкістю переходу зі складеного положення до готовності до дії, що забезпечується його простою та надійною конструкцією. Ніж-балісонг 1025 T розкладається буквально в один моментальний рух, і так само, без зайвих зусиль, складається.

Клинок балісонгу 1025T Grand Way виготовлений з нержавіючої сталі 440 С, яка наділяє клинки високою нержавіємістю, зносостійкістю і тривалим збереженням гостроти ріжучої кромки. Методом анодування на неї нанесено покриття кольору втечі, що прикрашає ніж та забезпечує йому додатковий захист від пошкоджень та слідів використання.

Метелик 1025 T – гарний вибір для тих, хто захоплюється фліпінгом та освоює всі інші прийоми, які зазвичай практикуються з такими ножами. Крім того, це добрий засіб для розвитку моторики ваших рук.

Ножі-метелики в наш час знову опинилися на піку популярності – і 1025 T хороший варіант для тих, хто наглядає собі щось подібне. Ціліснометалева конструкція, що відрізняється простотою і надійністю механізм фіксації клинка, загальна якість складання всіх елементів, не громіздкість - все це робить метелика 1025 Т відмінним вибором не тільки для шанувальників ножів такого типу, але і для тих, хто підшукує собі практичний і стильний складаний ніж на кожен день.

Увага! Для занять фліпінгом балісонг має пройти мінімальну попередню підготовку. Різьбові з'єднання обов'язково повинні бути посаджені на різьбовий герметик. На втрачені з вини користувача гвинти та розкручені вироби гарантія не поширюється!

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 15
Товщина клинка, мм
  • 2.6
Довжина клинка, мм
  • 105
Вага, г
  • 120
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».