Ніж балісонг Grand Way WK 0127 golden anodized

Код:  428643920
Довжина клинка, мм
  • 100

Ніж балісонг Grand Way WK 0127 golden anodized

Код:  428643920

Є в наявності

484

440

Гарантія. 6 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж WK 0127 – це балісонг. Тобто, це ніж, меч якого, при складанні повністю ховається в рукояті.

Особливості конструкції ножа-метелика WK 0127:
- рукоять утворена двома частинами, П-подібними в перерізі;
- Дві частини рукояті за допомогою шарнірів з'єднуються з хвостовиком клинка.

Коли ви відкриваєте ножа, то дві частини його рукояті роблять оберт на 180 градусів у напрямках, протилежних клинку. Сам клинок оголюється, а дві частини ручки при цьому складаються і фіксуються, знову утворюючи цільну ручку. Сама рукоять WK 0127 – суцільнометалева, з накладками, що мають насічку, що підвищує зручність використання цього ножа-метелика.

Клинок балісонгу виготовлений з 420 марки сталі, яка відрізняється корозійностійкістю та нескладністю обробки. Клинок ножа-метелика WK 0127 легко підточується і правиться, а впливу вологи можна особливо не боятися.

Анодування поверхонь балісонгу імітує кольори золота. Таке покриття, зроблене з надає йому яскравого, трохи екзотичного вигляду, а також доповнює захисні властивості нержавіючої сталі.

Довжина клинка у WK 0127 - 100 міліметрів, загальна ж довжина цього ножа-метелика дорівнює 235 міліметрів. Ніж-балісонг WK 0127 – відмінний варіант для тих, хто любить балісонги незвичайного вигляду, але при цьому якісні та зручні.

Увага! Для занять фліпінгом балісонг має пройти мінімальну попередню підготовку. Різьбові з'єднання обов'язково повинні бути посаджені на різьбовий герметик. На втрачені з вини користувача гвинти та розкручені вироби гарантія не поширюється!

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 23
Товщина клинка, мм
  • 2.5
Довжина клинка, мм
  • 100
Вага, г
  • 133
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».