Газова пружина Magnum Sport для BAM XS-B22-1

Газова пружина Magnum Sport для BAM XS-B22-1

Продавець:КРАКЕН 1

4.9/5  ( 228 оцінок )

560

Є в наявності

Гарантія. 6 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Газова пружина (ДП) для гвинтівки BAM XS-B22-1
Комплект:

  1. Газова пружина.
  2. Інструкція по установці і експлуатації
  3. Центруюча шайба упорна штока.

Загальні відомості:
Нерозбірна газова пружина (далі ДП) - альтернатива звичайної кручений пружини. Являє собою закритий циліндр високого тиску, в якому розташований шток, що працює на розтиснення. Закачана азотом(N) найбільш оптимальне для відповідної моделі ППП тиск. Обладнана вузлом заправки масла і регулювання (стравлювання) тиску. Перед заправкою азотом циліндр пружини опрессован маслом на 30 МПа (310ат). ДП дозволить Вам переносити гвинтівку у зведеному стані тривалий час без будь-якого погіршення ТТХ, зменшить віддачу, збільшить ресурс гвинтівки в 5 разів і поліпшить купчастість при стрільбі. Ще одним з переваг газових пружин в порівнянні із звичайними металевими є те, що у них з плином часу не змінюється коефіцієнт жорсткості, а це значить більша стабільність характеристик гвинтівки внаслідок відсутності усадки пружини. Заправка газом проводиться при 20 *С. Зміни від цієї температури на кожні 3 градуси, збільшує або зменшує зусилля штока ДП на 1%.

Інструкція з експлуатації:
1. Один раз в рік, але не більше 6 000-8 000 пострілів рекомендується проводити технічне обслуговування (ТО): загальну оцінку зносу, заміна масла, підкачування тиску до номінального рівня і т. д..
2. Наявність невеликої кількості масла не є несправністю, швидше за відсутність його виносу з пружини служить сигналом для проведення тех. обслуговування і перезаправки.
3. Оберігайте ДП (шток і циліндр) від механічних пошкоджень.
4. Пам'ятайте про термозависимости ДП від температури. Постріл з гвинтівки, нагрітою на сонці в жарку погоду (підвищений тиск в циліндрі збільшує потужність), може негативно позначитися на купчастості стрільби і від цього може постраждати оптика. Також не використовуйте ДП на сильному морозі, стравити газ, так як сальникове ущільнення може втратити герметичність. Не забувайте, ДП працює у форсованому режимі з високим робочим тиском, при екстремальній ситуації використовуйте стару дротяну пружину. Не рекомендується експлуатувати при негативних температурах. Не експлуатувати ДП при температурі нижче -5.
5. Важливо! Не можна стискати ДП і різко звільняти шток поза гвинтівки і при демонтажі з гвинтівки (використовуйте струбцину), так як туман його виліт з виходом з ладу ДП.

6. Зберігати гвинтівку з ДП слід в невзведенном стані стовбуром нагору (шток ДП в нижньому положенні), а також штоком вниз зберігання ДП окремо від гвинтівки.

Характеристики

Гарантія
  • 6 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення