Ніж нескладний Grand Way 027 UB black paint, чехол cordura

Довжина клинка, мм
  • 146

Ніж нескладний Grand Way 027 UB black paint, чехол cordura

Продавець:КРАКЕН 1

4.8/5  ( 189 оцінок )

817

722

Є в наявності

1

Гарантія. 6 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Grand Way 027 UB – нескладний ніж, виконаний за мотивами таких відомих ножів, як НР-40 та овіяний легендами фінський М1919.

Ці справді дуже відомі бойові ножі з характерним скосом обуха та S-подібною гардою стали прообразами безлічі сучасних інтерпретацій.

Технічні характеристики та особливості конструкції ножа Grand Way 027 UB:
- Клинок Grand Way 027 UB виготовляється з нержавіючої сталі 440 С. Вона широко застосовується для виробництва ножів ще з ХХ століття і залишається поширеним матеріалом для виготовлення недорогих, але практичних ножів досі. Сталь 440С невибаглива, міцна, вона добре тримає гостроту ріжучої кромки і успішно чинить опір корозії.
- Форма клинка багато в чому повторює меч історичного прообразу цього ножа НР-40. Довжина клинка 146 мм, форма – clip point (та сама «щучка»), спуски увігнуті, є частки.
Товщина клинка – 2,5 мм, що дозволяє Grand Way 027 UB не вважатися холодною зброєю згідно з нормами України, незважаючи на наявність великої гарди. Вам не потрібно оформлювати жодних документів або реєструвати вашу покупку. Придбати цей ніж так само легко, як і кухонний.

Якщо вам здається, що клинок цього ножа дещо «тонкуватий», то ми вам нагадаємо, що, наприклад, товщина клинка оригінального «Ножа розвідника» НР-40 – 2,6 мм. Це дуже близько до показників Grand Way 027 UB і, як бачимо, такого клинка вистачало всім, хто використовував цей ніж у польових умовах.

Клинок покритий чорним матовим покриттям антивідблиску, що також додатково захищає ніж від подряпин і корозії.

Рукоятка ножа гумопластикова, що є більш практичним варіантом, ніж класична деревина. До того ж, нова рукоятка дещо вдаліша з точки зору ергономіки. Вона не прокрутиться в руці (на відміну від циліндричного) і не стане ковзаючою при намоканні.

У комплект поставки ножа входять поясні піхви із щільної тканини.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 25
Товщина клинка, мм
  • 2.5
Довжина клинка, мм
  • 146
Вага, г
  • 141
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».