Ліхтар Fenix PD36TAC

Ліхтар Fenix PD36TAC

Продавець:UAniSha

4.8/5  ( 1923 оцінок )

4 600

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ліхтар моделі Fenix PD36TAC є тактичним приладом, він стане в нагоді вам в різних видах активного відпочинку і туризму. Ліхтар забезпечує найбільший світловий потік в 3000 люменів, а його далекобійність променя становить 274 метри. Застосований світлодіод-Luminus SST70. Термін служби такого світлодіода досягає 50 тисяч годин. У комплекті разом з моделлю додається літій-іонний акумулятор 21700. Управління відбувається за допомогою запатентованої двофункціональної кнопки, яка здійснює миттєву тактичну активацію.

Режими розділені на дві групи:» тактичні «і»чергові". Це дозволяє гнучко вибирати і комфортно управляти ліхтарем. Вибирати режими можна буквально однією рукою, за допомогою перемикача. Щоб ненароком не включити ліхтар тоді, коли в цьому немає потреби, є спеціальна опція блокування.

PD36TAC характеризується тактичною кнопкою з трьома функціями: легке натискання( включення, виключення, вибір режиму), натискання до клацання (тривала робота в «чергових» режимах), натискання і утримання 0,8 секунди (Строб). Тактичні режими підсилюють ліхтар більш швидким управлінням, а також полегшують вибір Максимального режиму і моментального Строба. Перейдіть в» чергові " режими, для цього поверніть перемикач. Модель має шість режимів яскравості, в тому числі, сигнал «Стробоскопа». Механічна кнопка виключає магнітні перешкоди.

Характеристики

Заявлений час роботи
  • 68 ч
Потужність світлового потоку, лм
  • 3000
Призначення
Елементи живлення
  • батарейка 21700
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами