Стрілецькі, тактичні рукавички з манжетами гумками Assault Tactical Mk.8 Black (Чорні) Розмір M

Стрілецькі, тактичні рукавички з манжетами гумками Assault Tactical Mk.8 Black (Чорні) Розмір M

Колір: Чорний

Продавець:UAniSha

4.8/5  ( 1899 оцінок )

1 000

749

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Стрілецькі, тактичні рукавички від бренду M-Tac спеціально розроблені для сил правопорядку. Матеріал виготовлення – синтетика/шкіра. М'які зони впливу та зап'ястя рукавичок забезпечені еластичними манжетами-гумками, що додасть Вам зручності при експлуатації M-Tac рукавичок Assault Tactical Mk.8

Модель: Стрілецькі, тактичні

Матеріал:синтетика/шкіра

Зап'ястя рукавичок забезпечені еластичними манжетами-гумками

ОГЛЯД M-TAC ПАРАЧАТКИ ASSAULT TACTICAL MK.8

Тактичні рукавички — просто необхідний аксесуар для всіх, хто поводиться зі зброєю (у тому числі й співробітників силових структур, яким носіння зброї належить за обов'язком служби). Рукавички цієї категорії мають кілька якостей, які істотно відрізняють їх від інших видів: вони покликані захистити руки і при цьому забезпечити максимальну чутливість при взаємодії зі зброєю. Рукавички Assault Tactical Mk.8 позиціонуються як модель спеціально розроблена для потреб військових і співробітників служб правопорядку. Безперечно, вони підійдуть і іншим категоріям осіб: любителям практичної стрілянини, мисливцям тощо.

Під брендом M-TAC випускається широкий асортимент тактичної продукції, серед якої на окрему увагу заслуговує лінійка аксесуарів. Продуманий дизайн та використання якісних матеріалів забезпечують довгий термін служби виробів. Це робить їх привабливими як для військових та співробітників силових структур, так і для цивільних осіб, які шукають практичний, «невбивний» варіант для активного проведення часу (походів, полювання тощо).

Рукавички Assault Tactical Mk.8 максимально пристосовані потреб співробітників правоохоронних органів.

Модель комбінована: рукавички верх у поєднанні з долонями з натуральної шкіри роблять Assault Tactical Mk.8 комфортними та одночасно міцними в носінні.

Тильна частина рукавичок (долоні та внутрішня сторона пальців) виготовлена з натуральної шкіри високої якості. Завдяки якості вироблення вона не тріскається і не зсихається, не рветься у місцях прошивки. У натуральної шкіри маса переваг: вона витримує високі температури, не деформується і при цьому дуже комфортна у носінні. Підібрані за розміром рукавички добре облягають, не сковують рухів і сидять як друга шкіра.

Для посилення долонь рукавичок прошита надміцною ниткою. Шкіра високої якості, м'яка, але дуже міцна. Вона дає високе зчеплення з ручкою зброї або інструментів, з якими Ви працюєте.

Посилення зі шкіри заходить на зовнішню частину вказівного пальця, і обернуте довкола великого. Таким чином посилені найбільш схильні до зносу при роботі зі зброєю ділянки пальців, а також підвищений комфорт від тривалого поводження зі зброєю.

Верх рукавичок виконаний з еластичного синтетичного дихаючого матеріалу, що забезпечує ідеальне облягання і циркуляцію повітря.

Завдяки еластичності та анатомічному крою рукавички чудово сидять на руці.

Для кращої фіксації на руці рукавички мають широку трикотажну манжету з гумки. Завдяки своїй еластичності, манжети чудово облягають руку, не даючи рукавичці зісковзнути.

На закінчення слід зазначити, що рукавички Assault Tactical Mk.8 від бренду М-ТАС стануть чудовим аксесуаром для поліцейських та співробітників інших правоохоронних органів. Спеціально розроблена для регулярного поводження зі зброєю модель Mk.8 чудово сидить на руці, не сковує рухів і при цьому витримує інтенсивні навантаження (тренування, експлуатацію в польових умовах).

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами