Стрілецькі, тактичні рукавички M-Tac Police Khaki (Хакі) Розмір M

1 відгук

Код:  429134444

Стрілецькі, тактичні рукавички M-Tac Police Khaki (Хакі) Розмір M

1 відгук

Код:  429134444

Розмір: M

Колір: Хакі

Продавець:UAniSha

4.8/5  ( 1893 оцінок )

950

669

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Стрілецькі, тактичні рукавички від бренду M-Tac спеціально розроблені для поліцейських формувань. Матеріал виготовлення – синтетика/шкіра. М'які зони впливу та регульована липучка на зап'ясті додадуть Вам зручності при експлуатації рукавичок Police

Модель: Стрілецькі, тактичні

Матеріал:синтетика/шкіра

Особливості: регулюються липучкою за розміром на зап'ястя

ОГЛЯД M-TAC РУЧАТКИ POLICE

Для співробітників збройних формувань, силовиків, а також усіх, хто поводиться зі зброєю, тактичні рукавички — просто необхідний аксесуар. Вони покликані захистити руки і забезпечити максимальну чутливість при взаємодії зі зброєю. Рукавички Police – це стрілецькі тактичні рукавички, спеціально розроблені вітчизняною компанією М-Тас для поліцейських формувань.

Вітчизняний бренд M-TAC випускає продукцію Military, Tactical & Outdoor спрямованості з 2014 року. За цей час компанія заробила позитивну репутацію виробника, який не тільки ретельно стежить за якістю продукції, а й постійно розвивається. В результаті ми отримуємо продукцію, яка поєднує прийнятну ціну, високу якість та функціональність.

Рукавички Police максимально пристосовані для повсякденної служби та роботи зі зброєю.

Тильна частина рукавичок (долоні та внутрішня сторона пальців) виготовлена з натуральної шкіри, м'якої та одночасно міцної.

Також шкіряними накладками захищено нижні фаланги пальців (в районі нігтьових пластин) із зовнішнього боку.

Верх рукавичок виконаний із еластичного синтетичного матеріалу, що забезпечує ідеальне облягання долоні.

Завдяки еластичності та анатомічному крою рукавички чудово сидять на руці. Чи не сковують рухів. І дозволяють працювати не лише зі зброєю, а й з будь-якими іншими інструментами.

Рукавички регулюються по обхвату зап'ястя шкіряною застібкою з липучкою velcro.

З тильного боку рукавичок на горловині є посилена петля для зручності надягання та можливості підвішування за допомогою карабіна.

На закінчення можна сказати, що рукавички Police від вітчизняного бренду М-ТАС мають високу міцність і зносостійкість. Вони стануть важливою складовою комплекту спорядження поліцейського, а також відмінним аксесуаром для практичної стрільби, при поводженні зі зброєю тощо. Завдяки високій якості ці рукавички прослужать Вам дуже довго.

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки