Кевларовий шолом "TOR-D-VN" WENDY каска покращена. Олива. Балістичний NIJ IIIA.

Кевларовий шолом "TOR-D-VN" WENDY каска покращена. Олива. Балістичний NIJ IIIA.

Продавець:KapiMilitary

4.7/5  ( 51 оцінок )

18 480

Є в наявності

Гарантія. 5 років Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ми впевнені, що кожен, хто захищає країну, хоче і сам бути максимально захищеним. Надійний шолом у цій справі - це база. TOR-D VN - ТОП серед усього, що пропонує український виробник. Навіть сам Залужний обирає цей шолом.

TOR-D VN виготовлений з арамідної тканини (всім відомий кевлар). Все, що потрібно знати про кевлар, - він міцний та легкий. А це ті дві якості, які на фронті є надважливими. До того ж шолом дуже зручний.

Тільки на цих його якостях можна було б зупинитись, але коротко говорити про TOR-D VN важко, багато чого хочеться про нього розказати. Та ми постараємось не віднімати у вас багато часу.

Шолом забезпечує клас захисту IIIA, згідно з NIJ 0106.01 (за нашим стандартом ДСТУ 8835:2019 - це 1-А). А також він відповідає стандартам STANAG 2920 НАТО, що гарантує найнадійніший захист від уламків (на швидкості >670 м\с), легких куль, при вибухах та падіннях.

TOR-D VN не боїться ні вогню, ні води. То ж якими б там не були погодні умови та вибрикеньки окупантів, вони ніяк не вплинуть на вашу безпеку.

Шолом TOR-D VN має форму зі спеціальними боковими вирізами "High Cut" (якщо знайомі з шоломом FAST, ці системи в них схожі). А ще він має подушечки з системою памʼяті, які індивідуально підлаштовуються під параметри голови. Завдяки їм ви легко підганяєте розмір, залежно від обладнання на шоломі. Це «+» до зручності при використанні будь-якої необхідної гарнітури. Він сумісний з протиуламковими масками, тактичними та коригуючими окулярами, активними навушниками, приладами нічного бачення тощо.

Зсередини шолом мʼякий, як та подушка після важкого дня. Комфорт забезпечують амортизація та підвісна система - у цій моделі це взагалі витвір мистецтва. Адже така конструкція - це не лише надійний захист, а й оптимальна вентиляція шолома. Читай «правильна терморегуляція голови». А це чисті думки та сконцентрованість. Надзвичайно важливо в екстремальних умовах.

Цей шолом був спеціально розроблений для ССО України, на базі досвіду цих військових груп. Тому його вага складає всього 1500 грамів. І це з урахуванням всіх зовнішніх монтажних елементів. Трохи звикнеш і взагалі перестанеш відчувати ті грами.

Особливу увагу хочеться звернути на зовнішню сторону купола, поверх фарби вона вкрита антибліковим покриттям. То ж клятому ворогу прийдеться докласти неабияких зусиль, щоб вас виявити. Та й взагалі у цій грі в «схованки» він точно програє.

Дизайн та тактико-технічні характеристики шолома TOR-D VN визнані найкращими не тільки в Україні, але й у світі. Про це свідчать результати випробувань не лише в наших лабораторіях, а й у передових балістичних установах Європи та США. Це Лабораторія Інституту технологій безпеки "Moratex" (м. Лодзь, Польща) і Лабораторія "Beschussamt Mellrichstadt" (м. Мельріхштадт, Німеччина), лабораторія NTS-Chesapeake Testing Laboratory (м. Белкамп, США).

*Якщо ти дочитав до цього моменту - жмемо тобі руку і за твою зацікавленість хочемо подарувати шеврон. (Щоб його отримати при оформленні замовлення озвуч менеджеру або вкажи в коментарях до замовлення фразу «ні слова російською»).

Ну і ще трошки твоєї уваги. Тут важливо сказати, бо разом із шоломом ви отримаєте (це повноцінний комплект для спеців):

  • бронекупол шолому;
  • універсальну платформу для кріплення приладу нічного бачення або камери (модель 1 - стандарт);
  • бокові рейки пікатіні (комплект 2 шт.) для кріплення засобів зв'язку;
  • чотириточкову підвісну систему DISK-2 для додаткової стабільності;
  • комплект демпферних подушок KRONA-C для додаткової амортизації;
  • паспорт на виріб.

    І все це доступно у двох кольорах:
    • олива,
    • койот.
  • Саме так виглядає українська якість. Якщо ти звик обирати найкраще - цей шолом повинен бути у твоєму арсеналі. І памʼятай, ти вибрав шлях, а ми подбаємо про його безпеку!

    Характеристики

    Клас захисту
    Матеріал
    Розмір
    • Універсальний
    Тип
    • Шоломи
    Дивитися всі характеристики →

    Додати відгук до товару

    Оцініть товар
    • Погано
    • Так собі
    • Нормально
    • Добре
    • Чудово
    Додайте відео
    Додавайте до 5 відео з Youtube

    Додайте фото

    Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

    Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

    Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами