Pard SA62-45 LRF (45 мм, 640х480, 2600 м)

Pard SA62-45 LRF (45 мм, 640х480, 2600 м)

Продавець:Best mix.ua

4.5/5  ( 30 оцінок )

123 500

Є в наявності

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Особливості PARD SA62-45LRF


Передовий сенсор
Тепловізійний модуль PARD SA62-45LRF має ванадієвий сенсор з роздільною здатністю 640х480 пікселів, що використовує технологію Vox (Vanadium Oxide) для отримання високоякісного зображення. Інноваційний виробничий процес 12 мкм збільшив щільність та кількість детектором на одиниці площі монокристалу. NETD менше 25 мК - новий поріг теплової чутливості, що підвищує деталізацію та інформативність картинки. Діапазон LWIR дозволяє ПАРД СА62-45ЛРФ впевнено «бачити» у складних умовах видимості (туман, дим, опади).

Об'єктив та збільшення
Тепловізійний приціл PARD SA62-45LRF має об'єктив діаметром 45 мм з апертурою f1.0, що містить передню лінзу, виготовлену з матеріалу 32Ge (германій). При базовій кратності 2,5 х на максималках ви отримаєте 22,4 х. Кут огляду 9,7 ° - 7,3 ° / лінійне 170 - 128 метрів / 1000 м.

HD дисплей
Система відображення теплоприцілу ПАРД СА 62-45ЛРФ має HD OLED мікродисплей: 1024×768 пікселів, 50 Гц. Користувачам доступне регулювання діоптрій (±5 дптр), налаштування контрасту та яскравості по 10 рівнів, режим глибокого сну для економії батарей і підвищення скритності. Діагональ екрану 0,4 дюйми.

Мультимедійні можливості
ПАРД СА 45 ЛРФ має вбудовану функцію автоматичного запису пострілу, яка гарантує збереження всіх важливих моментів полювання. Крім того, пристрій може записувати відео та зберігати медіаматеріали на вбудованій картці пам'яті об'ємом 32 Гб.

Для спільної роботи з цифровими пристроями компанія ПАРД розробила спеціальне програмне забезпечення та програму, яка доступна для завантаження в App Store (iOS), Google Play (Android) або RuStore. Також слід зазначити, що теплоприціл PARD SA 62 45LRF підтримує режим потокової передачі за допомогою Wi-Fi.

Корисний функціонал ПАРД СО 45 ЛРФ
ПАРД СА 45 ЛРФ – недорогий теплоприціл із заявкою на перемогу. Відмінний варіант для початку кар'єри професійного мисливця.
PIP
Увімкніть опцію (Picture-in-Picture) для підвищення ефективності. У маленькому вікні можна побачити значно більше зображення центральної частини. Контролюйте візуальну обстановку навколо об'єкта і точно спрямовуйте зброю в забійну зону.

Набір прицільних мереж
Задовольнить потреби будь-якого стрільця. Масштабовані FFP варіанти типу Хорус та Міл-дот збільшать точність при стрільбі понад 300 метрів. Хрест, пеньок та інші – звичні рішення для пострілів до 150 метрів. Зміна кольору допоможе збільшити контрастування залежно від схеми кольору.

Профілі пристрілки
Зберігши результати пристрілювання на своїй зброї з певним боєприпасом, ви отримаєте масу переваг. Встановлюйте положення нуля на кілька дистанцій і ювелірно вражайте ціль на якій відстані вона не знаходилася б.

Пристрілка одним пострілом
Унікальний метод із заморожуванням екрану допоможе адаптувати тепловізійну оптику на вашому карабіні всього за кілька пострілів. Жодних стрільбищ і тирів. Все можна зробити у польових умовах.

Кольорові палітри
Перемикайте запропоновані варіанти для вибору найкращого режиму. Використовуйте інверсні варіанти пошуку та рішення з теплими відтінками для тривалих спостережень.

Корпус з алюмінію PARD SA62-45LRF має високу ударостійкість, його випробовували на спеціальному обладнанні з навантаженнями до 750g, що забезпечує надійність та стійкість при стрільбі калібром 375 H&H та іншими.

Автономна робота до 5-ї години
PARD SA62 45LRF використовує Li-ion змінний акумулятор 18650 при повному заряді його вистачить на 5-годинну роботу при вимкненому Wi-Fi. Замінити батарею можна практично на ходу. Час увімкнення тепловізора займає менше 3 секунд. Для збільшення часу експлуатації необхідно підключити зовнішнє живлення. Це може бути простий повербанк з інтерфейсом USB та Type-C.


Відкрийте світ інновацій з PARD

Відкрийте для себе інноваційні пристрої нічного та тепловізійного бачення від PARD, провідного виробника в цій галузі, що пропонує передові рішення для мисливців, стрільців та ентузіастів активного відпочинку. Приєднуйтесь до більш ніж 400,000 задоволених користувачів по всьому світу, оцініть високу якість та надійність наших продуктів, відзначених нагородами на Great British Shooting Awards. Дослідіть широкий асортимент та виберіть ідеальний пристрій, щоб покращити ваш досвід у галузі нічного полювання та спостереження. Купуйте зараз та покращіть свій досвід з передовими технологіями PARD.

Бездротовий зв'язок
Wi-FiК
Габарити та вага
Вага кг0.46
Висота59
Довжина195
Ширина79
Дальномір
Вбудований далекомірЛазерний
Дистанція виміру далекоміра, м1200
Наявність далекоміра
Дисплей
Тип дисплея OLED
Роздільна здатність дисплея видошукача, пікс1024x768
Частота кадрів, Гц50
Додаткові параметри
Вбудований балістичний калькулятор
Вбудований компас
ГіроскопТак
Інтерфейс USB Type-C
Джерело живлення та час роботи
Час роботи, час5
Кількість елементів живлення1
Елемент харчування18650
Джерело світла
Режими роботи3
До

Характеристики

Живлення
Роздільна здатність матриці, пікс
  • 640х480
Дисплей
  • OLED 1024x768
Роздільна здатність дисплея, пікс
  • 1024х768
Температурний діапазон
  • -20 ... +50
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення