Кишеньковий ніж Grand Way 01592GW

Код:  429841550
Довжина клинка, мм
  • 85
Матеріал клинка

Кишеньковий ніж Grand Way 01592GW

Код:  429841550

Є в наявності

927

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж складаний 01592

Grand Way01592 міцний та надійний складаний ніж для щоденного застосування.

Особливості конструкції складаного ножа 01592

Grand Way01592 сучасний складаний ніж із замком liner lock, який не містить жодних пружин і автоматичних механізмів, проте легко і швидко відкривається однією рукою. Розкриття ножа відбувається виключно за рахунок якісної продуманої механіки. Достатньо швидкого натискання або різкого клацання по виступу-плавнику або підпальцевому шпеньку на клинку (на вибір) і клинок приходить у робоче положення і надійно фіксується пружиною замку liner lock. Ніж готовий до роботи!

Слід зазначити, що відсутність автоматики, кнопок та пружин у ножі значно спрощують його, підвищують надійність, а також багато в чому запобігають самовільному спрацюванню під час транспортування. Для похідного ножа така простота та надійність дуже корисні.

Клинок

Клинок ножа виготовлений із нержавіючої сталі 8Cr13MoV. Це дуже якісна та міцна нержавіюча сталь. Клинки з неї дійсно не іржавіють і довго залишаються гострими. Ця сталь є однією з найкращих у своїй ціновій категорії.

Сам клинок має форму drop point. Причому, вістря ножа настільки близько зміщене до центральної осі, а фальшлезо настільки розвинене, що клинок набуває майже кинджалоподібної форми.

Товщина клинка в обусі 3 мм. Спуски від верхньої третини. У робочому положенні клинка фліппер працює як надійний упор для руки.

Клинок ножа Grand Way01592 дозволяє не тільки різати, а й досить точно колоти. У будь-якому випадку, drop point із сталі 8Cr13MoV товщиною 3 мм відмінний універсальний клинок, який впорається зі складною роботою та навантаженнями.

Також варто відзначити наявність на клинку таких елементів, як чойл (полегшує акуратне заточування ножа), а також чіпку насічку для упору великим пальцем на обусі.

Рукоять

Рукоять ножа сформована парою сталевих лайнерів з накладками з композиту G10, відомого своєю міцністю та несприйнятливістю до вологи та інших впливів зовнішнього середовища.

Накладки мають приємно шорстку структуру і складний рельєф. Рукоять ергономічна і зовсім не ковзає в руці.

Сталева кліпса, розташована з правого боку рукояті, дозволяє надійно закріпити ніж на зрізі кишені.

До цього ножа ви можете придбати додатково чохол зі шкіри вищого гатунку від Українського виробника.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 24
Товщина клинка, мм
  • 3
Довжина клинка, мм
  • 85
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».