Туристичний ніж Grand Way 002 WJ-N

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 89

Туристичний ніж Grand Way 002 WJ-N

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 30 оцінок )

984

Є в наявності

1

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж нескладаний 002 WJ-N

Компактний та міцний ніж скандинавського типу із сучасним клинком із високоякісної нержавіючої сталі марки 8Cr13MoV. Збалансований склад цієї сталі забезпечує тривалу роботу без заточування, хорошу стійкість до іржі та високу міцність, а якісне заводське заточування впевнений різ.

Відступом від традицій став стрій клинка, у якого спуски починаються від обуха, що забезпечує дуже високу здатність, що проникає. Хвостовик клинка проходить крізь усю рукоятку забезпечуючи конструкції міцність та надійність. Рукоятка виготовлена з тропічного дерева, приємна на дотик, не холодить руку на морозі та стійка до впливу вологи. Для забезпечення комфортної роботи, окрім підпальцевої виїмки, на рукояті нанесено чіпке рифлення. При необхідності ніж можна оснастити темляком, для чого передбачено спеціальний отвір у рукояті. Класичні глибокі піхви мають гнучкий підвіс та пошиті з якісної шкіри.

Якісний та компактний скандинавський ніж для широкого спектру завдань.

Цей ніж не э холодною зброєю. Бо він не відповідає багатьом її ознакам. Одними з ключових параметрів, що свідчать про це, є довжина леза менша за 90 мм та відсутність упору для долоні.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 33
Товщина клинка, мм
  • 3.3
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».