Туристичний ніж Grand Way 2925 TBQ

Код:  429842279
Довжина клинка, мм
  • 130
Матеріал клинка

Туристичний ніж Grand Way 2925 TBQ

Код:  429842279

Є в наявності

1 276

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж нескладний 2925 TBQ

GrandWay 2925 TBQ - сучасний тактичний ніж із ергономічним руків'ям та безпечним упором для руки.

Що таке тактичний ніж?

Тактичний ніж - це зручний та надійний ніж, призначений для використання у так званих "тактичних ситуаціях". На відміну від суто бойових моделей для тактичного ножа передбачається більша універсальність. Згідно з сучасними поглядами, навіть для військовослужбовця такий ніж має бути корисним не тільки (і не стільки) для нападу та самозахисту, але й для виконання багатьох технічних та побутових завдань, і саме цим значно допомагати своєму власнику.
Успішна експлуатація тактичного ножа у екстрених ситуаціях, забезпечується якісними матеріалами та підвищеними вимогами до надійності та безпечності його конструкції.

У якості головних переваг даного тактичного ножа можна перелічити:

Grand Way 2925 TBQ тактичний ніж, який призначений для робіт з облаштування табору, відкривання ящиків та бляшанок, допамагати з облаштуванням позицій для мисливців та військових, застосовуватись як обробний ніж, а також як легке мачете для рубання гілок і підліску.

Широкий клинок, міцне ергономічне руків'я, розвинені гардоподібні упори для руки все говорить про те, що ніж призначений для серйозної експлуатації. Пластикове руків'я має форму та фактуру, що не дозволють руці ковзати під час роботи.

Крізь отвори у руків'ї можна протягнути темлячний шнур і тим збільшити надійність хвату.

При цьому, Grand Way 2925 TBQ досить компактний і (для свого класу) зовсім не громіздкий. Він дійсно набагато легший, чим більшість ножів цього типу. До того ж, ніж комплектується сучасними піхвами з кайдекса, так само міцними, легкими та компактними. Сам тактичний ніж надійно фіксується в піхвах.

Клинок виготовлений з нержавіючої сталі 5Cr15MoV і несе додаткове покриття Black Stonewash, яке надає йому антивідблискових властивостей, приховує дрібні подряпини і додатково захищає від корозії. Хоча, варто відзначити, що стійкість до іржі у сталі 5Cr15MoV і так досить висока.

Ніж Grand Way 2925 TBQ стане в нагоді в багатоденному складному поході, в якому він принесе чимало користі.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 40.6
Товщина клинка, мм
  • 2.6
Довжина клинка, мм
  • 130
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».