Кишеньковий ніж Grand Way 20007GW

Код:  429842414
Довжина клинка, мм
  • 90
Матеріал клинка

Кишеньковий ніж Grand Way 20007GW

Код:  429842414

Є в наявності

1 176

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж викидний 20007

Grand Way20007 - сучасний фронтальний викидний ніж.

< strong>Що таке фронтальний викидний ніж?

Фронтальними називають автоматичні ножі, клинок яких викидається з рукояті не збоку, а вздовж поздовжньої осі.

Фронталки випускають багато виробників ножів по всьому світу. Не залишився осторонь модних трендів і Grand Way.

Як влаштований викидний ніж 20007?

Фронтальний викидний ніж Grand Way 20007 оснащений механізмом автоматичного викиду клинка. Автоматика спрацьовує при зміщенні слайдера на бічній поверхні ручки.

Механізм працює хлюстко, чітко та безвідмовно. За що, власне, і люблять такі ножі.

Рукоять ножа виготовлено з алюмінію та стильно розфарбовано "під зміїну шкуру". Стінки корпусу досить товсті. Половинки рукояті надійно стягнуті шістьма гвинтами. Вся конструкція надійно та якісно зібрана. Все це вигідно відрізняє Grand Way 20007 від куди менш живучих дешевих викидушок. Одне із лез ножа серрейторне (такі ріжучі кромки краще ріжуть різні мотузки, шнури та ремені). Довжина клинка 90 мм, товщина 28 мм. Матеріал нержавіюча сталь 440С, відома своєю міцністю та відмінною опірністю корозії.

З корисних додаткових елементів варто відзначити оригінальний склобій, можливість варіативного кріплення темляку та сталеву кліпсу, що дозволяє зручно закріпити Grand Way 20007 на вашій кишені. Також існує варіант носіння ножа на ремені брюк. Для цього Grand Way 20007 комплектується застібним поясним чохлом із щільної тканини.

Чому вам варто купити саме фронтальний ніж Grand Way 20007?

У перших фронтальні ножі зараз у моді. Багато людей просто люблять їх за агресивний дизайн і вибухову, помітну роботу викидного механізму. Просто візьміть Grand Way 20007 та посуньте слайдер. Що станеться потім, вам безперечно сподобається! Фронтальний викидний ніж Grand Way 20007 буквально створений для того, щоб радувати свого господаря!

Примітка. Згідно з документом "Методика криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих з нею виробів", що діє в Україні фронтальний викидний ніж Grand Way 20007 відноситься до розряду господарсько-побутових інструментів. Якщо ви перебуваєте в іншій державі, перед покупкою вам слід ознайомитися з місцевими законами щодо різального інструменту особисто.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 20.7
Товщина клинка, мм
  • 2.8
Довжина клинка, мм
  • 90
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».