Ніж складний Grand Way 220115

Код:  429842564
Довжина клинка, мм
  • 96
Матеріал клинка

Ніж складний Grand Way 220115

Код:  429842564

Є в наявності

470

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Компанія Grand Way більше 15 років займається виготовленням ножів, мультитулів, кухонної атрибутики та товарів туристичного призначення, що успішно конкурує в таких країнах як Україна, США, Словаччина, Австралія. У своїх виробах компанії вдалося втілити утопічну задачу - зібрати найкраще, напрацьоване десятками років у сфері ножової індустрії, та випускати ножі високої якості за прийнятними цінами, доступними широкому колу споживачів.


Ніж складаний Grand Way 220115 має італійське коріння і стане бажаним придбанням для поціновувача гарного клинка. Тим більше, зробити це можна цілком легально.


Стилеподібний клинок виконаний зі сталі 440 С. Фальшлезо доходить до середини обуха. Відповідно коле і ріже такий меч просто на ура. Сталь клинка вже понад 60 років є фаворитом для створення ножових клинків. При належній обробці та покритті такі леза не поступаються дорогим матеріалам і доступні широкому колу споживачів. Титаново-нітридне покриття на клинку надійно захищає матеріал від пошкоджень та псування, захищає його від корозії, подряпин та пошкоджень. Заточення клинка рівне, довго зберігається навіть при тривалому різі. Заточити таке лезо досить складно і доведеться застосувати верстат чи скористатися послугами професіонала.


Для відкриття-закриття клинка використовується сучасний механізм лайнер лок із додатковим прискорювачем відкривання. Такий ніж відкривається буквально блискавично і безпечний під час роботи і транспортування. Рукоятка кишенькового ножа Grand Way 220115 оформлена деревяними накладками. Стабілізована деревина не боїться шкідників, впливу вологи та бактерій.


Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 20
Товщина клинка, мм
  • 2.8
Довжина клинка, мм
  • 96
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».