Шарф-труба Basic CoolPass SJ Мультикам

Шарф-труба Basic CoolPass SJ Мультикам

Продавець:dfp_uac

360

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Шарф-труба Basic CoolPass SJ Мультикам - багатофункціональний елемент одягу, покликаний забезпечити захист від вітру, пилу та бруду. Ідеальний вибір для військових, туристів, мисливців та інших любителів активного відпочинку. Баф виготовлено з високоякісної еластичної тканини CoolPass Single Jersey, що являє собою сучасний матеріал на основі поліестеру.

 

Інноваційні волокна COOLPASS® дають змогу тканині поглинати вологу, що виділяється тілом, та ефективно розподіляти її по поверхні, що забезпечує швидке випаровування і приємне відчуття прохолоди. Максимально тонке та еластичне плетіння матеріалу робить його майже непомітним на тілі.

 

Антибактеріальна обробка запобігає розмноженню бактерій, які можуть спричинити неприємний запах у процесі активного використання. Баф виконаний з використанням поліпшеної системи плоских швів, що робить їх ще більш надійними та меншого розміру. Цей універсальний аксесуар ідеально підходить як для носіння як шарфа, так і для використання як шапки, маски, стрічки для волосся та багатьох інших варіантів. 

Характеристики

Матеріал: CoolPass Single Jersey

Склад: 100% Поліестер

Довжина: 40 см

Ширина: 25 см

 

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами